Take A Bow

Godmorgon:) vaknade för någon timme sen faktiskt...och känner mej rätt vaken o pigg ändå...
Imorgon åker vi, jajemensan..brabra:) längtar til solen o värmen nu. Eftersom man inte är särskilt bortskämd med det här.

Därför måste jag egentligen packa nu, jag har inte ens börjat med det och tycker inte direkt om att resa lätt. + att jag måste städa mitt rum, fixa nya mediciner, tanka mobilen, växla pengar, säga hejdå till alla  osv.

Men jag tar en sak i taget och stressar inte upp mej i onödan, nädåå...
Sista inlägget på en månad kanske ? Ska inte ta med mej datorn, och vet inte om jag kommer åt nån där nere heller...

Aja, nu ska jag väll inte sitta här o slösa tid mer. Det räcker nog med den tiden jag kommer slösa ikväll, pga alla kassa bortförklaringar jag kmr få höra...suck.

Don't tell me you're sorry,
Cause you're not,
And baby when I know,
You're only sorry you got caught

But you put on quite a show.
Really had me goin'
But now it's time to go,
Curtain's finally closin'.
That was quite a show.
Very entertainin'.
But it's over now.
Go on and take a bow.

Grab your clothes and get gone.
You better hurry up,
Before the sprinklers come on.
Talkin 'bout,
'Girl I love you, you're the one.'
This just looks like a rerun.
Please.
What else is on?

Hej på ett tag!

Årets skämt

Denna utmärkelse går inte helt oväntat till dej.... du borde känna dej hm typ stolt ?
Du förtjänar den verkligen. GRATTIS!

Hur känns det egnt? Att vara så himla lyckad som du är ? Och inte veta att folk inte riktigt delar din åsikt? Jag undrar det jag...



Var bara tvungen att avreagre mej lite
puss!


Wonderful weekend with gaypeople

Sitter återigen i ett tysttysttyst och stilla vällehorva. Har precis kommit hem från Kortugal, där jag bott över helgen i en mktfin liten stuga nära havet och med utedass och andra bondlustigheter ;)  
Det har varit skitbra..., och kul hela tiden :) Det är märkligt, med vissa personer bara stämmer de liksom...
Vi har ätit, ätit o ätit. Badat kollat film och jaa? en hel del annat trams iallafall. Tror det uppskattade av fler än mej, eller det är ju vad jag hoppas.
Solen har skinit på oss alldeles för lite, men det hindrade ju inte oss från att bada. Dock kl 03.00 mitt ute i ingenstans, men ändå. Bad som bad.

Skrämde sedan upp oss med en film, som ingen egentligen hade nerver nog att se på... Så de blev ju som det blev.
Och så har varit väldigt frächa...hela tiden. Osminkad, otvättad oFRÄSCH helt enkelt. Men som tur var var det ju ändå inga mer än oss där ute bland träden. Jag har kommit på en sak; Jag trivs på landet. Trodde aldrig att jag skulle säga de. men man kan ju ändra sej...Det är så tyst och stilla,man känner att man hinner och stressar typ av . Tiden står stilla på nåt lustigt vänster och ibland och just nu behövde jag de tror jag.

Fast nu är jag trött och äcklig, så ska försöka duscha och sen kanskekanskekanske sova. Kl halv åtta, ja minsann....skogen tar på krafterna. Blir en övernattnig till med majagay och det har jag ju inget emot haha :)

Hej så länge!

Skogsmulle på rymmen

Sitter här ute i Vällehorva och väntar på att vi ska sticka ut i skogen(ännu längre in än vad vi redan är). Till ett ställe som heter Cortugal (stavning?). Där ska min helg spenderas...haha :) Räknar med grillning, bad och en massa annat skogsmulledravel tsm med nåra töser som  förmodligen levt mycket mera vildmarksliv än jag. (det är inte så svårt att överträffa mej men ändå...)
Solen skiner till och från och när den slutar lysa...jadå blir det spöregn för hela slanten ;s

Allt är så tyst och lugnt här ute... det ända som hörs är ett surrande ljud från datan och någon som går omkring och pratar med sej själv...Jag gissar på att det är majabögen som är den skyldiga.. Hennes mamma ligger nämligen och läser och hennes syster försvann för några ögonblick sen. 

Men nu så, är det nog dags att börja packa allt jag behöver ha med mej,kan ju ta ett tag med tanke på att jag inte tycker om att resa lätt.

Så om jag inte bloggar på ett tag, jadåå befinner jag mej fortfarande ute i igenting. Och om jag aldrig bloggar mer, då förstår ni att jag aldrig kom därifrån... ;)

To be continued...Puss!

När du slutat hoppas

Japp, sämst uppdatering då :/ men har liksom nte hunnit blogga och sovit bort mycket av min lediga tid...tyvärr...
Men nu så, första inlägget på nästan en vecka. Och sådär jättemycke har väll nte hänt i mitt lilla liv. Midsomamr idag, firas med majabögen på bästa sätt puss på henne o alla andra deltagare! Och hela helgen kommer förövrigt bli bäst!! :)

Så trött att jag snart spyr på Oskarshamn, och då är det ju en jäkla tur att jag drar om lite mindre än en vecka till soligaste kroatien...tjoooohooo xD hej till solen och därmed till bärnnan oxå förhoppningsvis! Haha

Och du har ju inte precis gjort det lätt för mej, jag trodde du va svinigast och att jag kunde bevisa de. Men sån tur kunde jga ju inte ha. Elr tur o tur...men aa..
Vetefan hur jag ska göra nu men den som lever (läser) får se.. Tror ingen människa någonsin har gjort mej så osäker på mej själv någonsin. Och det är ju knappast positivt. Men det va ändå bra att du gjorde som du gjorde. Över all förväntan, du har överträffat dej själv. Denna gång med. Tänk att du alltid lyckaas så med det du gör...

Glad midsommar och puss!

Vad du än tror...tro tvärtom

Jag tyckte jag mådde bra. Väldigt bra, faktiskt.  Jag va hyfsat nöjd med slutet, o va glad att du äntligen hade sagt det jag trodde var sanningen. Hela sanningen... Jag hade gått  vidare liksom. SÅ mycket betydde du inte, o du va tack o lov aldrig mitt allt eller så. Även om du kanske tror de. Jag hade lämnat det bakom mej helt enkelt. Börjat se framåt. Sen kom det...

Mycket trodde jag om dej, o mycket hade jag genomskådat redan innan. Jag visste att du inte alltid va ärlig. Faktiskt, ganska falsk. Jag hade de på känn...men ville inte, absolut inte ha rätt. Och du om någon borde väll kämpa för att bevisa motsatsen till det alla tror om dej...Men näe, det är ju nåt fel på dej. Jag visste att du va för bra för att va sann.  Elr bra o bra, det kan ju diskuteras några gr fram o tbx.. Falsk inifrån och ut, rakt igenom. Fyfan.. Kan inte låta bli att klandra mej själv. Hur kunde jag va så dum att jag gick på dina jävla komplimanger o ditt jävla tjat om att jag va så bra o att vi va så bra? Har allting vatt fejk från början? Hur mycket av det du sagt har varit sant? Har något överhuvudtaget varit sant någon gång? O kör du samma ramsa med skitsnack till henne oxå?

I sånna fall, får vi väll hoppas att hon inte går på allting. Och ser igenom dej, snabbare än vad jag gjorde. För du är är verkligen helt jaa.....välj passande alt.
falsk o rentav korkad. Ingenting som du har sagt o gjort har väll vatt på allvar? O tiden med mej? Den betydde väll ingenting? Det va väll bara ett spel från din sida? Kan inte fatta att jag gick på de , du måste ju verkligen ha trott att jag är helt blond som har trott på dej under hela tiden. Fast det är väll ändå klart somfan att man litar på den man är tsm me?Jag hade förtroende för dej, jaa. Absolut. O  va gör du me de? JAA.... precis. Å va i helvete ger dej rätten att leka med någons känslor på det sättet? Vem tror du att du är egentligen? Du har ett ego som är lika uppblåst som en zeppelinare. och du har aldrig tänkt på någon annan än dej själv, under hela tiden jag känt dej. Eller känt o känt, förmodligen lider du väll av grava personlighetsklyvningar oxå..så egnt kanske jag aldrig lärde känna dej, eller så lärde jag känna en av dina många jag..ha.

Lite mer än ett halvår la jag på dej, och du skulle (med facit i hand) inte ens förtjäna en kvart. Jag tyckte verkligen om dej, eller den du lotsades vara... o känner mej både sviken och besviken. Förbannad ? AAAdåå. Lessen? A, lite kanske. Vissa kanske skulle säga: Gör det inte större än vad det är. Men det här vadet absolut värsta jag kunde tänka mej om dej. O det är som att allt vi sagt o gjort inte har spelat någon roll eftersom jag inte vet när du vatt ärlig o om dina känslor någonsin varit äkta. Och så vet jag samtidigt att jag älskade dej. . O det värsta är att jag trodde att det var ömsesidgit, men nu vet jag inte vad jag ska tro...det värsta förmodligen. Det är ju sån du är.Och uppenbarligen sån du vill vara, annars hade du ju gjort nåt åt det. Typ sökt hjälp elr nåt.

Tack för att tiden med dej inte blev längre o tack för att du har gjort det lite enklare för mej att inte vilja ha dej tbx! Jag är tacksam somfan.Så en uppmaning till alla dem stackars tjejer som kommer gå på dej: Vad du än tror...tro tvärtom. Motsatsen kommer stämma e jag rädd.
Oneej, jag överreager inte. Dina lögner om allt o alla o hela dej som är en enda stor bluff, skulle vara tillräckligt. Men du har klantat dej rejält den här gången. Fan ta dej. Jag har nåt att vara sur för ska väll tilläggas med. O egentligen, skulle jag nog inte vilja kalla det otrohet, men att du gjort som du gjort o trasslat in dej i dina egna lögner e ju bara för mkt. Pinsamt för dej hörredu. Dra åt helvete.
Tack för mej


vrååååååååål

-ROSENBERG FÖRHELVETE !
- VAD GÖR DEN DÄR SOPAN PÅ PLANEN ? UT MED HAN LAGERBÄCK!!
- SÅ JÄVLAAAA SÄÄÄÄÄÄÄÄÄMST!

jaa, dessa repliker är vanligt förekommande när far min ser på fotbollsmatch. :) Temperament ? njaa, lite kanske.
Kul är det att lyssna på iallafall. jag kan inte mycket om fotboll och tycker inte det är kul att kolla på, men att folk orkar vara engagerade är ju alltid kul liksom:)

Har trots mitt beslut o löfte om att minska på datortiden under sommaren, suttit parkerad här framför mesta delen av dagen. :( intebraalls. Va dock ute o gick en stund i eftermiddags iallafall, me mina små hulliganer till kompisar då hah :) Första dagen på sommarlovet vadeja :P

Ska iväg nu , puss på er !

och du är bara patetisk och inget annat. jag haaataaar dej.


sommarlooov <3

"Glömde" skriva i de i mitt förra inlägg, men nu har vi ju sommmarloooov <3 xD !! faan, va härligt :) längtat ett bra tag nu aså... och nu var det dags ÄNTLIGEN!
Det är mycket välförtjänat oxå, skulle jag nog påstå :) mycke stress o skit har de vatt, men nu hoppas jag på bättre tider..
Framtiden ser relativt ljus ut så att säga. :)  ska försöka njuta av  varjeee dag, för annars kommer jag bara ångra mej i höst när det är sisådär 1 dag kvar till skolhelvetet börjar :S
Egentligen ska jag inte sitta framför datan, men jag vet inte vad ja ska göra annars., ha beroende ? någon ?


(god) morgon

Första dagen på sommarlovet; det spöregnar. SPÖREGNAR! fattar ni elr ? det spööööregnaaar....förövrigt så  äter jag frukost  i min ensamhet, o min famlij har övergivit mej :/ Det verkar som att dne här dagen kommer bli skit, o förlt för att jag nästan bubblar över av glädje.

Puss


I väntan på sommarlov

Jaa, så va sista dagen i 8:an avklarad :) Den va inte särskilt jobbig alls, faktiskt. Mest tampongstafetter (dock inte för oss, våran klass suger) och fotbollstittande osv.. Låg mest i gräset och sov. Att sova är numera min nya hobby, och det är därför min uppdatering är så otrrooooligt skitsämst :/  Men alla mediciner gör mej typ lustig och jag orkar ännu mindre saker. . Imon är det iallafall skolavslutning, och det är man ju tacksam för asså. Men vafan ska det börja regna om nu för? När det inte gjort det tidigare, så onödigt...
Ska just pga skitvädret sola med sofie ikväll, och får väll bara hoppas på att jag inte kmr se ut som en rödbeta elr dyl imon ;) skulle ju annars vara typiskt mej. Fredagen den 13 imon me, suck. Varför är allt så dåligt just nu ? Saker händer, efetr varandra. Vissa oplanerade o plötsliga, och så en del saker man vatt förberedd på länge. Men det spelar ingen roll egnetligen, för träffar det så träffar det. Och då gör det ont.  Ska hålla tummarna för att kvällen imon blir lyckad, det ser ju inte ut att bli bäst precis..
Dagen annars då , klasskamp fram till två? O sen stan med sofie o malin. Köpte två fina blommbuketter till Tordh (?) och Maria, dem va väldigt "feminina" som Sofie uttryckte sej. Haha, + att vi köpte två små mycketfina kort oxå.
Annars så, är det väll bara att räkna ner nu.... ett dygn kvar typ. Sen sommarlov! :)

O jag vet att jag skulle spara mycket kraft på att lägga allt bakom mej. Men  det är som att jag inte kan sluta hoppas. På oss... Vet inte vad jag vill, och du gör mej bara mer och mer osäker. Egentligen skulle jag vilja be dej dra åt helvete, men jaa... det är önsketänkande tyvärr. Ibland gör hjärtat sånt, förnuftet aldrig kan förklara...

Ska kolla tv, sen sola.
See you ! :)


I don't think that I have the strength to let you go

Didn't you want to hear
The sound of all the places we could go
Do you fear
The expressions on the faces we don't know
It's a cold hard road when you wake up
And I don't think that I
Have the strength to let you go

Maybe it's just me, Couldn't you believe
That everything I said and did, wasn't just deceiving
And the tear in your eye, and your calm hard face
Makes me wish that I was never brought into this place



And someday, I promise I'll be gone
And someday, I might even sing this song
To you, I might even sing this song, to you, to you, to you
And I was crying alone tonight
And I was wasting all of my life just thinking of you
So just come back we'll make it better
So just come back I'll make it
better than it ever was
And I don't think that I
Have the strength to let you go


Det är roligt nästan jämt

Den här bloggen startade jag under en tid när allt bara kändes skit, jätterörigt o komplicerat osv. Nång gång i april, maj...
o det känns som att varje inlägg har handlat om samma sak. Det är jag ganska lessen för, om jag har lyckats trötta ut er. med mitt tjat om och om igen. det jag vill säga är att mitt liv har varit upp o ner i nästan två månader, o nu känns det som att jga har kommit till en punkt när jag måste bestämma mej. Antingen går jag vidare, eller måste jag ge allt. Verkligen allt. Båda valen kommer kräva energi o stark vilja. O därför vet jag inte alls. Så här som jag känner nu, har jag nog aldrig någonsin känt mej i hela mitt liv. Men på något sätt, känns det som att det är smällar man får ta. Man får på något sätt betala tibx för att man fått vara lycklig ett kort tag. Lyckan skänker ingenting, den bara lånar ut. Om det inte hade varit för dej...

Jag vet att jag absolut inte är ensam om att må på detta sätt, o jag är tacksam för att det finns männsikor som orkar lyssna och som förstår mej. Det gör oxå att jag inser att jag kanske skulle kunna välja att släppa taget, o lämna allt bakom mej (för att jag vet att om jag inte skulle klara det, skulle ni finnas där). Men att komma över någon, är det svåraste man kan göra. Tycker jag iallafall. Sms, bilder, musik osv kan man alltid radera. Lukter glömmer man bort o känslor avtar. Men man kan aldrig glömma känslan av hur det kändes när man lyssnade på den där låten tsm, man kan heller inte förtränga alla minnen av någon. Och man glömmer inte känslan o glädjen när man fick det dära smset. Kanske att man inte minns allt, men ändå.. så pass mycket att man undrar hur i helvete man ska kunna fortsätta som vanligt. Utan den personen där. Som sagt, det skönaste just nu är att sova. Då kan jag inte tänka, o inte minnas.

Det känns som att jag aldrig någonsin kommer hitta någon som du, visst, du var verkligen inte perfekt på något sätt. Därmed inte sagt att jag var det. Men ändå, någon som du...du hade allt. O jag tyckte verkligen om dej. Jag sa det aldrig till dej. Men jag tror du vet ändå. och jag kan inte för mitt liv förstå, varför du ska envisas med att vara så rak och ärlig nu, när du ALDRIG varit det tidigare!

Tack alla som lyssnar på mej, jag uppskattar det verkligen ska ni veta :)

A heartbreak situation

Fyfaaeen, vilken hemsk dag det var igår. En sån dag man bara vill glömma, o helst aldrig någonsin vakna upp till. Det är ju tur  att man inte vet innan vilka dagar som kommer bli hemska...

Det började med att jag gick hem från skolan, pga pollenallergi. Det kliade o massa, så jag ringde mamma o hon ringde sjukvårdsupplysningen...o plötsligt ska man upp till akuten. PÅväg till akuten riger de o säger att det kanske är bäst att jag tar en ambulans upp till västervik. men jag måste först in till akuten i oskarshamn, för jag fick inte åka utan mediciner i kroppen. Väl framme i västervik, är det inga mediciner som hjälper som de stoppar i mej. Läkarna vet då inte vad de ska göra, o vill hålla kvar mej över natten, Men det vägrade jag bestämt. Ist fick vi va kvar på akuten i typ ytterligare 3 h av en massa anledninger. Då är de bara en stark medicin som hjälpt,o den blir man helt  konstig av typ :/ typiskt min kropp aså..

Väl hemma, gör jag de jag skjutit fram hela helgen... (jag tror nivet vad jag pratar om). Det var inte heller så jävla roligt, trodde jag skulle bryta ihop totalt. Men det har jag inte gjort än... fast det ända jag vill göra  är att sova. För då kan man inte tänka tbx, o man kan inte tänka alls faktiskt. Det komplierade i hela den här jävla skiten, är att jag vill men ändå inte.

Idag ska jag va hemma o vila, kolla film, äta youname it ;) jag är ju faktiskt sjuk.


Know all about, bout your reputation
And now it's bound to be a heartbreak situation
But I can't help it if I'm helpless
Everytime that I'm where you are.
You walk in and my strength walks out the door
Say my name and I can't fight it any more
Oh I know, I should go
But I need your touch just too damn much

trååååk :/

"Loving you, isen't really something I should do. Shoulen't want to spend my time with you. I should try to be strong, becouse baby you'r the right kind of wrong. Bra låt :) passar att lyssna på när man ligger hemma med polenallergi, eller "kli i ögonen" som pappa säger... ;)   kan ju inte va ute pga  att det gör skitont i hals, gomm och ögon då...:/ usch

Stämningen i skolan idag var minst sagt deprimerande; alla va ganska tysta, lessna osv. Jag själv inräknad.. ;'( Det är så mycket som händer just nu, som bara knäcker en typ. Massa med "nivetvem" o milica såklart, min allergi håller på att död mej o så allt annat man ska fixa och förväntas klara av... :/ ska bli så skönt med sommarlov...

idag tänker jag bara ligga nergrävd i min säng o äta godis, kanske att majasconset vill hålla mej sällskap? :O gå på stan vet jag nämligen inte om jag kan..då mina ögon lär svullna upp..

och så vill jag ta tag i min blogg, geden ett ansiktslyft o börja lägga upp bilderom jag lyckas fixa med min kamera nån gång dvs, får väll se huregår.

ska sova nu, kanske. Trevlig måndag på er !


Västkusten?

 

2008-05-30 | Av: Felicia Stålkrantz Baurèn

ASTRO JUNI:

Början av juni blir bedrägligt lugn. Du vaggas in i tron att du äntligen har tagit kontrollen över ditt privatliv. Tyvärr är det här lugnet före stormen. Ödet har en utmaning för dig så det är lika bra att du förbereder dig mentalt.

Du och din partner har svårt att prata med varandra och ni sopar gärna problemen under mattan. Om ni vågar diskutera era känslor kommer ni att stärka förhållandet. Som tur är ställer dina goda vänner som vanligt upp för dig till 100 procent.
Assåå, fyyyy. Det stämmer ju :/ va hemskt. ....hahah, fast ändå...rätt kul ju ! att nån tokig, stjärnälskande liten farbror nånstans har suttit o sammanfattat vad som kommer hända just de tjejerna som är födda mellan de och de datumet. :)
Ska ldrig, någonsin mer underskatta astrologi o sån skit. Menmen; snackade med Sofie på msn nyss, vi har ju en tanke på att vi vill till västkusten över midsommar. Får dock se vad mina båda störnigsobjekt (även kallat föräldrar) här hemma tycker om de....hoppas på de bästa ofc! :) Vill även till Öland, på sensommaren nån gång. Med sconset, denna gång.  Och så kroatien i mitten av sommaren , i en hel månad. tjoohooo :) brunbrunbrun, eller de e ju vad jag vill....
Innan mina äventyr har jag en lista på saker jag behöver, här kommer den :
1. Mobil- min är från 05 tror jag. Och suger därfööör....( kravet är att den ska vara snygg, o ha myckee minne)
2. MP3- min är gravt vattenskadad o om den mot förmodan skulle funka, är den helt äcklig o ful ändå. GE MEJ NYY!!
3. Skor- Färgglada, mönstrade, enfärgade, klackar, ballerina spelar ingen roll....behöevr nya skor inför sommar 08
4. Snygga sommarkläder- känns som att jag skulle behöva lite nytt, mönstrat och färgglatt...*
5. Väska- en stor o snygg sak, inte allt för dyr hlr

ge mej detta , och jag kommer på lite nya saker jag vill ha !

ska duscha, sen kolla moviiiieee :) puss

sol, sol och ännu mera sol

Igår (lördag) när alla normala personer (inte mej själv inräknad) låg ute i solen, o bättrade på svennebrännan var jag själv instäöngd i en fullsatt kyrka, pga...konfirmation. Allt gick faktiskt bra, förutom att min klönning och bh åkte ner under kopan. Så jag kände mej lite smått obekväm..:) men det är sånt man får räkna med. Justdeja, sen glömde ja min nya MaryKay-foundation i kyrkan...illaillailla. Men jag SKA hitta den, sådetså. det har jag gett mej faan på nu.

Fick lite fina things igår me, men mest pengar typ. O släkten var här o firade mej, o jag höll tal o sa: "Skål för mej, för att jag genomlidit den här tiden" . Men ska sanningen fram, hade jag nog gjort om de. Faktiskt. Jag kommer sakna de..hahaha :) trodde aldrig jag skulle säga de , när jag släpade mej upp kl 8 för att gå i Olaus fotspår....t.e.x

O idag, började de väll inte på bästa sätt ;S men de blev tack o lov bättre sen, ju längre de gick. Va med Scones (som dem säger ) i Ernemar. Vi blev anfallna av fiskmåsar, sen av svanar. Sen åt vi massa, o solade till typ 2. Alltid lika kul med denna tvåtjönade varelse hehe ;) Aja, sen somnade jag på altanen, satte mej framför datorn o nu ska jag käka. Pappsen har grillat lax :)

Ha en skön kväll ! :)


There's never a right time to say goodbye

Allt känns helt...lustigt. Jag vet inte vad jag ska säga, skriva eller ens tänka. Allt blir bara fel o alla ord känns helt överflödiga och helt onödiga. Alla är verkligen skitlessna, och jag tror ingen  (just nu) faktiskt kan förstå vad som hänt helt o hållet. Men det är väll inte förrän vardagen kommer, som man inser att det är allvar. Det är liksom då man märker att det inte är som de ska eller brukar vara. Att nåt fattas typ.

USCH! morgon var hemsk. Solen gassade, alla grät floder o så va vi tvugna att säga hejdå.till sist. Efter att ha skjutit upp de i två timmar. Det var som en sjuk dröm, en som man bara vill ruska av sej så fort man kan. Och helst glömma bort snabbt. Idag flyttar ju då allas vår Lichnet/Milica/Milli/Mimmi osvosvosv. Till Serbien, Belgrad för att vara exakt.
Vi kommer sakna dej, o du kommer alltid på ett eller annat sätt vara kvar hos oss!

Vi kommer hälsa på dej, o du kommer hälsa på oss, och som sofie upprepat nu ett tag: hon dör ju faktiskt inte....
Näe. precis. O allt har en mening, så om jag inte ska dö av deprition nu, är det kanske dags att börja se ljust på saker o ting.   
Så, lycka till med allting Milica, o hoppas att du får det brabrabra! :) Hälsa på oss, så fort du kan!


SteeekarN spekulerar

Kom hem från gunnarsö för ett tag sen, där jag varit sen kl 2. Innan va Sofie o jag o solade (solarium dock). Jag veeet  att det är lite onödigt, pga värmen och solen utomhus..men vadgör man inte liksom ? ska ju ändå stå i kyrkan imon. i vit kopa och agera matros...tjohhooo :P ser fram emot de. verkligen. Men slitet har lönat sej, har faktiskt fått färg och är därför myyyckket stolt öve rmej själv. JAJeMEEN ;)

Igårkväll va vi ute o gick, lääänge. Satt på långa soffan osv. Härligt! Och sen satte vi oss på några lampor i en rondell, det var gutt om rumpan de må jag säga... Snart ska jag ut o äta med samma personer(greken, serben, finnen och emelie), man måste ju ta vara på tiden. NU är det två dagar kvar, och det känns helt jävla ofattbart. Men de lär ju sjunka in, tids nog..

O nu så, måste nog hoppa in i duschen. Känner mej ju alldeles för fräsch, äckel i håret, äckeltröja, osminkad ....you name it. Ska ta tag i att nu! Ha en trevlig kväll, o njut av varje ögonblick :) de ska jag försöka med iaf.

Puss

Noll koll och solsken

Idag chillade vi sönder , helt o hållet ägnade vi dagen åt att inte göra någontiiiiing alls ;) Asgött.  Solen stekte, kom typ 20 min försent till sista lektion o skyllde de på att : jag inte kände för det, helt enkelt. Inga lögner, sanningen. Så var det! Vi satt ute på skolgården, ingen visste någonting om lektioner och tider. Noll koll. Men vi var lyckliga iallafall. På lektionerna terrade jag Henke, och när han inte pallade meer, ja dåå.....städade jag Milicas skåp, och råkade slänga hennes betyg i papperskorgen( NEEEJ,  det var inte meningen,) men hon hade 7 JÄVLA MVG......den ungen aså

O kom precis hem från gunnarsö, där jag stekt sen kl fyra, men ändå inte fått någon färg alls. Blir solariet imon, så e de me den saken :) Leeeediiiiiga imon, tralalalala fan va skönt. Är så himla le på skolan, så jag skulle kunna spy. Men om en vecka, (imon) är 8:an över, ännu mer trallalalalallala :) och sommarloooooov, tjohej :) drar till croatia om tre veckor, och innan dess är det tänkt att midsommar ska tillbringas i Älskade Göteborg, med SOFIE OLSSON ( .p..mannen)  
Ska även försöka hinna med Öland, denna sommar med. Med majaböööögen förhoppnigsvis ;) blir nog en jäkligt bra sommar, det känns ju i luften ... ;)  Nu är det dags för mej att duscha, och fixxa litegranna. Imon blir det käka med tjejerna, och kanskekanskekanske lite kvalitetstid med milica :p

- När de blir varma sommardar, kom ihåg mej då

Ha de! x)

Tankeställare

Mamma o pappa sitter o pratar i soffan , medans de kollar på nyheterna på tv.

M: Men nästa vecka är det fakiskt din tur att hämta Simon på dagis! (något arg, irriterad ton)
P: Min tur ? Men jag ska ju iväg till Öland , måndag tisdag och onsdag ( ton typ: lägg inte nåt ansvar på mej förhelvete)
M: Jaså? O det säger du nu, det är vad jag kallar dålig framförhållning( något småförbannad o galen ton)
P: Vi får väll fixa barnvakt då, det är väll ingen stor sak älskling? (låter som en tvättäkta toffel)
M: INGEN STOR SAK!!!??? DU BERÄTTAR JU ALDRIG NÅGOT FÖR MEJ!!!! BUUUUHHH ( nu har mamma lackat sönder)

Pappa konstaterar att mamma är arg, och  där serni vad jag har fått mitt temperament ifrån!! :) hhaha, visste väll att det låg i släkten... Med detta ville jag bara tala om att mina föräldrar(mamma) är äkta svennebananer, som blir arga och tar illa upp därför att någon inte har BERÄTTAT något, som man anser sej ha rätt att veta. Blev nästan mörkrädd när jag hörde det, pga att det är precis så jag själv är. Detta måste det bli ändring på: Skärpning Sofia!

Nu ska jag ringa till vinnaN, ;)

pusspuss

Jag tycker jag är glad

Onsdag idag, vilket innebär konfirmation (för sista gången!) . Alltid är det på samma sätt, Anton(PIIIIIIIP), Dennis och Simon härjar sönder allt o alla. Idag slogs de till o med lite, för omväxlings skull.... (där hjärnan tar slut tar nävarna vid)
Har alltidalltidalltid huvudvärk efter onsdagskonfirmationerna, pga dessa tre hulliganer. skönt att man slipper de, efter lördag dåjaa... fast ändå lite sorgligt :/ har hållt på med skiten i ett år nu, kommer nog allt sakna de liiiite. :(

Annars så, sol och värme idag igen...slutade skolan kl 13, efter att vi bowlat 1h :) nästan som sommarlov nu. Känns onödigt att ens gå upp på mornarna. Sista provet idag me, i matte..uscha. Det gick käpprakt åt helvete. Fattade ingentingen,   och gjorde bara en enda  av mvg-uppgifterna, ILLA aså. och hejdå uffe, tack för denhär tiden. (lär ju få byta ner en grupp eller två) Innan konfan vart det stan, först med emma o sen med sofie :) vi konstaterade att det tog ca en halvtimme att göra stan här i o-hamn. dvs. gå in och ut + kolla noggrant i de allra flesta affärer..storstan nivet.

Imon SKAAA jag pressa satan, och invänta min bruna färg....på gunnarsö då förstås. Får jag ingen sol imon, blir det cancersängen för min del, men skulle helst slippa de...

1 vecka kvar i skolan nu, inga prov inga läxor osv. Så jag tycker jag är glad, visst, saker hade kunnat vara bättre. Milica hade mer än gärna  fått bo kvar här i Svedala, och ett visst stolpskott hade kunnat få fatta mer...men jag ska inte haka upp mej mer nu. Får liksom bara acceptera det, för det man inte kan påverka, är det bara onödigt att lägga energi på..

Så nu ska jag lägga min energi på tv:n eller telefonen...mer är så orkar jag inte idag. Puss! :)

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för Dig
Du spelar nåt slags spel
Och det kan så lätt bli mitt fel
när Du ser på "lilla mig"
Och en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej


Don't dream It's over

Tiden läker inga sår och det som inte dödar stärker inte heller
och så länge man landar på sina fötter klarar man sig inte
och det finns inga kläder som tål det dåliga väder du och jag haft så länge nu
och det känns som om jag har ett litet privat djävla moln över mig som följer mig
vart jag än går.
Och jag älskar dig men fan vad vi håller på
Och är det nu vi ska bryta upp, gå skilda vägar och sånt?
Jag vill inte, vill inte! För jag kommer sakna dig så

Sooool och vackert väder<3 ! :) det mååste  ju bara göra alla männsikor lyckliga. När man kollar på himlen, o molnen är långt borta, och när man kan gå omkring och ler i största allmänhet, fastän allt egentligen är skit.

Lite dåligt samvete för att jag inte stekte på gunnarsö idag, men får väll sola imon eller nåt. Va med agnes idag iaf, körde på sofiestylen, köpte stooor glass. Sen satt vi på långa soffan (som numera är kort!!:O) och var väldigt coola.
efter vår promenad, men ännu en glass, (fet?) cyklade jag hem för att vi har äckeljävlamatteprov imon. Och jag måste plugga...egentligen skulle jag behöva plugga 24/7 i 8 veckors tid, för att fixa provet imon.Men kände att det räckte nu, det som inte sitter nu lix...

SAS-konsert idag med, sjukt bra ! Bra låtar, stämning o allt. Slutade dessutom efteråt :) så kort dag idag, typ 3 lektioner. Brabra, chillar på så gott jag kan.


Mindre än en vecka kvar med milica nu, :'( finns väll inte så mycket mer att säga än att det suuuger som faan. och gud, vad jag kommer sakna dej unge!

va väll bara de,
puss!


I'm torn to do wath I have to

Wihhhuuu xD SOOOOOOOL!!! idag igen, visst är det helt jävla otroligt ??!!! :) Vatt ute mest hela dagen, inte inne någonting typ, vatt vid havet oxå...så har bränt mej lite, men jag tål att.

Spelat fotboll, håvat och spelat sånt där nivet med brännare o ute/innelag, kommer inte på vad det heter...
Iallafall väldigt lyckad dag. Borde plugga matte nu, eftersom jag är sämst på de. Men har helt enkelt för mycket tankar i huvudet :/

Visst hade jag räknat med att de skulle bli såhär, det ingår liksom på något sätt. Men inte att det skulle bli just såhär. Trodde inte du va den sorten, men folk har ju haft fel förut... det jag mest tänker på just nu, det är hur JAG vill ha det. Om jag vill anstränga mej för att få det att fungera, eller om jag vill lägga ner helt o bara komma över skiten...

Du verkar ju knappast veta något heller, o tänker därför inte anpassa mej till dej på något sätt. Det finns faktiskt betydligt viktigare saker just nu som jag kan lägga min tid, energi o tankar på. Men det är en tanke som ständigt finns i huvet på mej, och som gör mer ont än alla andra...; betydde våran tid tillsammans verkligen så lite för dej, som det verkar som nu ?

Mej betydde det i varjefall väldigt mycket för, o jag kommer ihåg allt så himla väl. Fast just nu, blir dessa minnen av dej, bara som hjärnspöken som inte riktigt försvinner helt, utan spökar ständigt. Mitt absolut starkaste minne är när du höll om mej, en natt för någon månad sen. Vi stod uppe på en bro o kollade utöver stan. Du sa att du aldrig skulle släppa mej, aldrig någonsin skulle låta mej försvinna ur ditt liv... och självklart trodde jag på dej, så naiv som jag va. Och kanske betydde orden något då, men du verkar ju ha glömt precis allt...precis allt som en gång spelade roll. för dej, för mej och för oss. Jag skulle egentligen bara vilja säga allt detta, allt om alla minnen och tankar till dej. Men jag vet att jag aldrig kommer våga, och när du säger; jag tror inte jag har några känslor kvar längre, kommer jag fästa blicken någonstans långt bort och lägga hela skulden på mej själv, för att denna saga slutade på detta vis.


Your love is a lie

Hejhej igen!

Så jävla underbart med sol, från  morgon till kväll. Hade tänkt ägna mej åt att fatta vad en ekvation är, menmen. Pallade helt enkelt inte,
Dagen tillbringades ist med emelie, sofie + några andra stolpskott, på gunnarsö. Har dock inte fått någon bränna, men har bara mej själv att skylla för det ;) bra dag iallafall, o vad som än händer ..vet jag att de finns folk som kommer bry sej. Det kände jag idag, och det är jag så himla tacksam för. För det är just nu de behövs!!

Och det är förmodligen nu vi behöver varandra som mest, vi som kommer vara kvar här i Sverige. Därför är det sån jävla tur, att jag har dom människorna runt omkring mej, som jag har nu!

Nu ska jag duscha, sen förhoppnigsvis reda ut ett och annat., imon blir det att springa med hurtbullen olsson och sedan utedag med skolan....;)
puss!


Hur kunde det bli såhär fel?


Hur kunde de blir så här fel?
Det skulle ju alltid vara du o jag?
Vi skulle ju visa varandra världen...och inget fick någonsin komma mellan oss
men någonting kommer alltid emellan
och någon slutar alltid älska först
men varför kan det aldrig vara jag?
o nu träffar du mej för att lindra ditt dåliga samvete
och för att hjälpa mej ta mej igenom min situation
men jag vill inte ta mej igenom någonting.
varje litet steg du tar
o varje gång som du far
ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör
o varje gång du ler
sjunker till mitt bröst
o jag vet att jag aldrig, aldrig , aldrig mer kommer få ligga bredvid o kalla dej för min.

För att vara ärlig, såhar jag ingen som helst aning om vad som kmr att hända med mej. Me dej, elr med oss. Allt känns som en jävla grå dimma som jag bara måste igenom. Jag va jävligt ovetande, har väll i oförsej tvivlat och undrat...men nu är allt så skrämmande jävla nära. Och kan tyvärr bara se ett enda slut ¨på detta strul....

Tänk dej att du dag efter dag, minut efter minut, har gått o inbillat dej någonting. Som du ansett vara ganska realistiskt o genomtänkt. Som en mur med förhoppningar... på mindre än 20sek rasade min mur, o jag känner mej så jävla grundlurad. ...Och då dedär jävla klassiska: det är inte hos dej det ligger, det är hos mej.
men förfan, vem bryr sej om vems fel det är ? nu är det som det är,...grejen är liksom hur vi ska lösa de? 

du kan dra åt helvete o kom fan inte tbx när du tänkt....för då har jag förmodligen gått vidare med mitt liv...
...och så ändå,  kan jag inte låta bli att fråga mej hur det kunde bli på det här jävla sättet?


I väntan på bussen

Lördag :) fick min väldigt välbehövda och välförtjänade sovmorgon idag eller sov till 8 typ, me de e sovmorgon för mej , ska defintivt börja sova mera. Denna vecka har jag som mål att :
1. Sova ordentligt
2. Fixa ett g på ma-provet (tänkte ta hjälp av geniet milica och därmed avskeda uffe)
3. Fixa en bränna tills på lördag (vill inte stå i en fullsatt kyrka, och se ut som ett lik!)

Alltså ser dte ut att bli en hel del pluggande och solande. Menmen....a man got to do, wath a man got to do.

Dagen idag, cyklade in till stan. Hos frissan till typ 12? träffade emelie, o sen milica o sofie. Stan, glass o en massa annat trams.:) mycket bra dag! varken såg eller hörde knappt Linda Bengtzing som pallrat sej hit, till Oskarshamn. Men det gjorde detsamma. Och solen sken HELA tiden, gud vad jag älskar sommaren !! x)

PUSS !


RSS 2.0