You must understand though the touch of your hand makes my pulse react

MIDSOMMARHELG.







Midsommaraftonen blev underbar underbar underbar, tillslut.
Idag har jag mest packat, städat, ätit pingvinstänger, legat på ett hallgolv, kramats och pussats hejdå i massor och imon bär det av. Prag-Kroatien-Berlin. En roadtrip på tre veckor, sol bad och ännu mer sol.

byebye


förra sommaren















förra sommaren slutade jag nian, jag var på en grym utspark,  jag hade en romantisk skolavslutning, jag firade midsommar med mordern sommarstång och grill, och så spenderade jag tre veckor i vackra Kroatien. Bland annat.

idag däremot, har jag suttit på ett fyra timmar långt informationsmöte, fyllt i skatteblanketter och besökt banken. fått en halv hjärtinfarkt och skrapat färg. ikväll står det malleballe i min kalender,

tjenixen


You won't be 17 forever and we can get away with this tonight










De senaste dagarna, ledordet: grilla svanar.

måndagsbarn tisdagsbarn onsdagsbarn



Den här helgen.



Förra helgen.

Två av två helt okej helger. Idag är dock inte livet lika okej. Skolan är förvisso slut på fredag, men proven slutar inte upphöra för det. Imon har jag ett stort, och då menar jag stort, prov i Aktiekunskap. På onsdag ska min piraya maja och jag redovisa ett fördjupningsarbete i idrottspsykologin och på torsdag först blir det nog lugnt på riktigt. Hoppas hoppas hoppas det. Nu kör vi.

If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change

hej sverige.
förtillfället lyssnas det på madonna, blondie och michal jackson i mitt gula kök med ekluckor. jag bakar pizza, eller snarare pizzadeg. luktar på färsk oregano, värmer spagetti och dricker juice med mycket fruktkött. snart anländer förmodligen en ebba hit till mitt hus och jag hoppas hon säger något snällt om min nya lugg. jo, det är sant. en lugg sitter fint på sin plats nu och jag tror jag tycker om den. sen senast har jag även hunnit med att fynda fem plagg för  ynka 160 riksdaler, jag har bestämt mig för att byta till samhälle ekonomi, jag har varit på idrottsgala och super-sas-konsert, jag har dansat fötterna blåmärkiga och ömma, jag har bränt upp näsan och dessutom läst ut Harry Potter och dödsrelikerna. yes.
ikväll vankas det mat, hallonsaft, spel, musik och förhoppningsvis dans hos kära malleballe.

på återseende

Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu

HEJ VÄNNER.
jag har haft tre helt underbara dagar under solen. onsdagen tillbringade jag och majis åt att reta fröken Katla, njuta av solen, lax, magnum, bra musik och getingmassakrar. Sen drog jag med mig Adam ut på löprunda, och kalldopp i Ernemer, solnedgång och handdukstorking. huh. torsdagen var ett vakum fram till vändingen klockan tre när jag kom hem och fick bättra på brännan lite. tillsammans gjorde sedan jag och mina skatter entré i kristinebergs gympasal för att kolla på musikalen, som faktiskt var riktigt bra men långifrån lika bra som våran. sådeså. idag har jag mest glidit omkring, gjort staden med ebba och inhandlat öronhänge och en miljon nagellack. imon snörar ja på mig tolv och en halvcentimetersskorna och hoppar i takt till musiken ihop med alla andra i oskarsham. men idag pluggar jag gärnet, och äter pannkakor.


RSS 2.0