And a girl in the corner let no one ignore her 'Cause she thinks she's the passionate one

ALLTSÅ. först får vi inte en endaste läxa, inga prov, inlämningar och förhör över huvudtaget och sen får vi verkligen allt exakt samtidigt. och så är det varmt hur länge som helst och man vänjer sig vid det och plötsligt över en natt vänder det och man får en känsla av att man åker skidor i ett minusgradigt Norrland när man cyklar hem från skolan. vad är det för värld jag lever i egentligen ?
varför kan inte allt bara komma lite då och då, lite utspritt, lite fint svenskt och lagom. bara en tanke.


vi två hör hemma i ett rum med inga andra














 
Jag har haft en helt underbar helg bland göteborgare, spårvagnar och på västkusten. Jag har shoppat så att magnetremsan på kortet numera är lite lätt nött, jag har ätit lördagslunch på ett "kärringcafé där man betalar för kaninmat", jag har tvingats in på affärer som Clas Ohlsson, Expert, Siba, Hobbex och Brothers. Jag har krampat av skratt någon gång eller två. Jag har ätit hotellfrukostar och tacobuffé för ett helt rugbylag, jag har bubblat och bastat bort några timmar med Bill och Bull, jag har glassat på ett rum med utsikt över spårvagnar och bara varit så där allmänt nöjd med livet. Men nu har jag kastats in i verkligheten igen, med ett brak. BOOOM


gråa dagar skyndar aldrig på





nej nu kan vi nog inte blunda för det längre, hösten är här.
tycka vad man tycka vill...

Oskarshamn, le 19 septembre 2010











Jag hade mina fem år gamla leopardtights på mig igår, och så hade jag en toppenkväll. Det va ballonger, tre-rätters, ljusutblåsning och partyhattar som gällde. Dessutom va det länge sen jag skrattade så mycket på så kort tid, och ännu längre sen jag åt tårta med smarties.
Jag älskar älskar älskar att fylla år, få blommor, tårta och presenter. Och sen älskar jag ju såklart de som ger mig sånna här kvällar och blommor, tårtor och presenter.

bara för lars är min man livet ut och långt efter det

Hon känner efter om livet kan va lite mer
Det är grått som om ett moln träffat hennes kvarter
Det är ingen som pratar längre
Det är såna dagar som vänder allt upp och ner

Det är såna dagar som hela världen sjunger

Har du kommit nånstans
Har du sumpat din sista chans
Är du framme nu
Har du valt en väg att gå
och ett mål att sikta på
är det verkligen du?

för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva












Firade mig själv i lördags, detta med ballonger, lax, cheescake med ljus, hallonsaft och väldigt glada människor. Oerhört fin musik och mycket danssteg, samt knäppa konstiga lekar och amos kalashunden och varmkorv. Tack till mina vackra juveler för allt allt allt.

mors


Control yourself, take only what you need from it

tjollahopp.
ville bara slänga in en rad eller två om den uuuurroliga lördagskvällen som började med kräftskiva, ett glatt stort gäng, snappsvisor, dans och akipunktur på Eriksgatan. En lång resa ut till rödsle där ett redan knökafullt kalas höll oss sysselsatta med allt möjligt i ytterligare några timmar. Bland annat knäckebrödsätning och dans dans dans. Sedan slutade kvällen med valdebatter, lösdirektörer och coca cola. Himla fint, himla nöjd. Tack alla inblandade

RSS 2.0