Promenader e bra för benen

Idag blev det en ganska causal dag som det så fint heter :) Stan o donken med filippa o ariana. Ganska uttjatat menmen, gör dock inte sakerna tråkigare. DEt blev oxå en hel del tid till att använda benen. Mycket promenader med andra ord, och mina fötter e nog förstörda för gott. Vattenblåsor överallt, o uppsvullna som bara den :/ O inte ville basse massera dom heller, sur som han e .

Trots fötterna, en väldigt bra dag :) och fick dessutom utmärkta planer för helgen. Tack ska ni ha tjejer !

Nu e jag hemma iallafall, och ska snart ut o gå med lillblake :) som sagt': promenader e bra för benen.

Hörs senare :)

Dagen idag

Solen gassar från en HELTmolnfri himmel, jag är pigg, vaken och har löparkläderna på mej. Tänkte ta ett varv runt mysingsö och gunnarsö (och kolla in alla semestrande tyskar) innan jag slutligen tänkte ta en kalldusch och fixa o dona lite.
Sen ska jag börja med lunchen, nackdelen med tidiga frukostar är att man blir hungrig igen snabbt. Idag får jag ta hand om mej själv, min familj har övergett mej. Så hmm, let see hur de blir med maten....

Och sen blir det Filippa o Ariana hela dagen lång. Dock inga vidare planer :)

Hörs senare !

Sköna, varma lata sommardar

Två helt underbara dagar efter varandra. 27 o 28 :) Helt otroligt vad fel jag hade om mej själv; jag TRIIVS på landet. Tro't eller ej. Dessa dagar har innehållit allt vad jag vill att en hel sommar ska innehålla. Många dopp, i majas fina innsjö. Små träningsryck med kanoten, sköna ljumma sommarkvällar med mycket trevlig sällskap och såklart: MAT! grillat, glass, pajer osv. Utöver det har vi hunnit med film, promenader på landsbyggden (barfota i gruset) och en hel del läsning.
 (<-----VÅGA VARA LYCKLIG)
Nu äntligen känns det som att jag kommit igång med att vara ledig. Jag vet,  lite sen känsla med tanke på att det bara är tre veckor kvar av friheten nu men ändå. Bättre sent än aldrig, finns det visst nåt som heter :)
Igår hann jag med en sväng på stan innan det va dags att bege sej till landet, fyndade lite smått o gott. Och idag vaknade vi framåt 11 o tog ett morgondopp. Då passade vi även på att ta simmborgarmärket haha x) 200m skulle man simma, o sen fick (man köpa) ett litet märke. Gulligt tycker jag allt. Efter det va det rätt segt, vi chillade loss elr "försökte ha ett liv" som hondendära skulle ha kallat det ;)Vilket vi inte lyckades med, men vi hade sjukt trevligt ändå! Som alltid.

Och dom här dagarna blev nog lite roligar pga av att Majas syster emma o hennes kille va där. Inget särskilt me det egnt...men om man uttrycker det såhär: En som ser ut som Jesus som går runt o säger ; "Kocken e död, och: "det vill vi inte ha" fast med holländsk dialekt. Dessutom tog han simmborgarmärket iklädd gula kalsonger med kaktusar på och agerade mänskilg dammsugare vid varje måltid. Med andra ord; en riktigt skön kille.

Efter mina tre dar på vift, ska jag hålla mej hemma lite. Dock inte tråka...Imon ska jag va med Ariana o evnt Filippa ? Får  se vad vi tar oss för :)

Nu ska jag försöka hitta Anders aka Jesus älsklingslåt; "speedbomb" på nätet nånstans. Får väll se hur de går.

To be continued...

"Stick, jag försöker ha ett liv här"

Inga sovmornar för mej inte. Är det någon som höjer på ögonbrynen elr ? Näe, tänkte väll de.
Idag va jag uppe o studsade kl 8 redo att åka till mitt seconde home. Som finns i vällehorva, som ligger 3mil från oskarshamn mitt ute i ingenting. Det finns ETT hus, o lite gräs, träd o en insjö lite läöngre bort. Några stenbumlingar o grotter finns förresten oxå.
                 
Men nu va det ju inte stenbumlingarna jag skulle kolla¨på, utan min käre vän maja. Ett kärt återseende efter nästan 5 veckor isär. O jag som har lite gogo i min kropp tvingade ut maja i solen. Fastän hon hälst ville slöa framför tv:n, o inte ville bli störd i tv 3:S fina gayvecka. Därav överskriften, för er som antecknar.
                   
Iallafall, van moi den ronden, tv vs sol (till saken hör väll att majabögen bor vid vattnet o att de va solsken o typ 28 g varmt) och det blev stranden som tillbrinagde en del va våran dag på. Vi paddlade kanot, solade, badade o åt ..såklart.

Och så ägnade hon en del tid åt att hitta sin sk "solsmörja", jaa..jag säger då de.Bönder o deras språk aså.. Och av någon eller några anlednigar fick vi vända 4gr innan vi slutligen kom ner till stranden. Alla fula har tur som man säger, så jag tar det som en komplimang. Att vi aldrig har tur aså.. 

Och efter solandet o badandet o allt va de nu va, ägnade vi resten av alla timmarna till att äta, äta, äta o kanske att vi pratade o skrattade lite också.. ? Vet inte riktigt, kan ha vatt så.

Första dagen med maja, efter en timeout! Jag skulle kalla den seg men mkt lyckad :) O vetdu om en sak? Du är helt underbar, o jag lovar att jag kommer hälsa på dej i ditt nya hem trots att jag "inte riktigt" gillar din granne... haha. 

Måndag o tisdag står de också "MAJABÖGEN" i kalendern. Så nu ska jag nog lägga mej snart, för att orka upp vid en okristlig tid imon bitti ;) 
Justedeja, dagen avslutade på altanen med sofie rymdastronauten olsson och malin hmmmm? karlsson. De har jag inte heller träffat på ett tag nu, o de va verkligen dags :) 

Tja <3
 

Olivolja och saltvattenspray

Mesta delen av dagen har tillbringats på altanen, stekandes i den svenska sommarsolen. Iförd bikini och med olivolja på i princip hela kroppen. Som grädde på moset hade jag även sprutat i saltvattenspray i håret...syftet med detta kladd va att jag ville bevara känslan jag haft största tiden av denna sommar. Med kladd på kroppen o äckligt saltvatten i håret.
Hoppas på att kunna bli lite brunare än vad jag är. Pinsamt annars :/ 4  veckor i kroatien, men det ända de gav va vattenblåsor o en bränna som ser ut som B.U.S ...uschnäjj ingen nyans man frivillgt skulle dra på sej liksom. 

Förutom mitt intensiva o desperata pressande har jag även hunnit med en promenix med lillblake(aka malin) och grillning på altanen. Det gillas. Verkligen. 
Hoppas detta väder får stanna, helt underbart. Klockan är närmare halv tio o de e forfarande ljummet ute. Men snart kommer väll myggen, så då lär jag ju få flytta in anyway...

Och så har jag även hunnit uppdatera mej lite om vad jag missat o vad som hänt under tiden jag vatt borta, vilket tog ett tag. Varför är jag inte förvånad ? ;O

Menmen, tänkte iaf försöka lägga upp bilder snart. Min kamera har ju blivit snäll mot mej, o funkar numera normalt. Synd då att min batteriladdare smälte första veckan :/ tur kan man ju inte ha.

Nu ska jag äta cocosglass, sen får vi se vad jag orkar ta mej för!


Vagabond

Tillbaka till verkligheten. Hemma från semestern. Suck.
 Hade utan minsta tvivel kunnat stanna där förgått. Hur skönt som hälst har de vatt. Sol i massor, inte lika mkt bad o en hel del shopping. Har med största sannolikhet gått upp ett par kilo oxå. Inte så välkommet, nej.

Hade vatt ute på vägarna i tre dar, när vi kom hem igår natt. Och har bytt boende 5gr. Men jag trivs med de. O framförallt trivs jag med värmen, o slippa myggorna o allt regn som hör svensk sommar till.

Fint väder hemma me, o jag som va trött på solen...:/ men de man inte har de vill man ha osv..
Kanske ändå bäst att  sola medans de går ?




RSS 2.0