du och jag borde starta upp ett band, låta det explodera i skyn





Lira luftgitarr till Gyllene Tider på svinhög volym med min älskade sol kan vara en utav de bästa sakerna jag vet!

show me YOUR teeth






Ungefär de enda bilder jag lyckades ta av kvällens alla bravader, helsjuk bilfärd, vacker böna, födelsedagsbarnet herself i egen hög person med matilda och slutligen två av mina ligister till vänner som roar sig kungligt till spellistan Horst. Tyvärr togs inte en enda bild på den bästa förfesten på länge, och inte heller på min något sårade tumme som fick stå ut med en hel del igår.

jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster, rusa rakt in i ditt liv

Lördag;



Söndag;


Converse efter 8 liter färg och 60 kvadratmeter av målade väggar;


Slutsats; Det tar lång tid att måla ett ynka rum, och ska du göra det, snara för tusan inte på dig all-star pjucksen.

On A Thursday they said guilty and the judge's gavel fell

Plan nummer 1



Köra en liten Thelma och Louise, ska bara fixa en cab och undvika bergsklippan i slutet av filmen. På så sätt undviker jag svenskaprovet imon vilket är alldeles lysande.

Plan nummer 2


Bli rockstjärna. På så sätt slipper jag också svenskaprovet imon och hela skoltiden. Dessutom blir jag rik, känd och kan leva livet i sin rätta bemärkelse.

Quit your job Buy a ticket Get a tan Fall in love Never return



Fick klättra över ett tåg på vägen från stan i dag för att komma hem, förutom det har jag spenderat pengar på presenter (och äntligen förstått vad människor menar när dem säger att det är roligare ett ge presenter är att få)  genomlidit min första dag i skolan efter lovet och sjungit sånger som Majis fick hetsäta/shotta morötter till.

no time to think of consequences

Idag har jag mest rullat omkring på stan i min nya fina älskade päls och gjort ärenden till höger och vänster, bokat klipptid, kollat present till min stackars moder som fyllde år igår liksom och provet sju nummer förstora jeans. Jag har legat på Jonas säng och käkat glass som en dåre och diskuterat Thorsten Flink, slagit sönder lampor och bevittnat en förvandling från realtivt normal väldigt vacker tös till smällfet Karl-Jan och jag har träffat min högt älskade sol igen efter skidsemestern. Promenerade i mörkret och pratade om olika angelägenheter och jag är så väldigt glad att jag har en sådan strålande liten sak som hon och en sådan urknäpp liten sak som Thorsten/Karl-Jan. Särskilt en dag som denna. Särskilt när morgondagen stavas skola och noll sovmorgon.

Ers majestät jag trugar mig djupt





Sen i torsdags har jag fyllt dagarna med skidåkning, liftåkning och bastubad. Onsdagskvällen spenderades i mitt käraste Göteborg med min galna och helt underbara vän Andreas. Vi fördrev tiden med att skratta några timmar, ha snöbollskrig, kolla på Lejonkungen och storhandla på Willys. Finare sätt att avsluta ett lov på är svårt att hitta. Nu har jag landat i Oskarshamn igen, lagom till vårterminen som suger livet ur mig innan den ens hunnit börja.

RSS 2.0