Cause he's a scumbag, don't you know


Idag är det tisdag, herregud tisdag. Imon är det herregud onsdag och sen kommer det en natt tror jag, det brukar det göra. Och när den natten är kommen är det dags för mig att stuva mig in i en bil, ge mig av till Landvetter och sätta mig på ett flygplan till Hurghada, Egypten. så. himla. jättehärligt. Och idag är allt kaos, med stora bokstäver alltså, så KAOS, är vad allt är idag. Väskan är halvpackad, kläder är inte tvättade, saker är inte inköpta, farvälen är inte gjorda. MEN jag har känt solen bränna på benen, cyklat under sol och klarblå himmel med uppknäppt skinnjacka, koffeinmissbruket och tränat magmusklerna med min älsklingsbrunett och skrivit ett aplångt, apsvårt prov i ämnet rättskunskap. har egentligen lust att skriva något klokt och genomtänkt, men jag orkar inte.
kan istället berätta att jag omsorgsfullt valt ut ett påskägg och stuvat ner det i en resväska. och så har jag tvingat mamma att gömma det åt mig på hotellet på påskaftonens morgon. jag är så mogen, övemogen. hade jag varit en banan hade jag varit brun.

nu ska jag babbla bort några timmar i telefon, eller vrida upp Arctic Monkeys på sviiiinhög volym och digga järnet.
puss

nere på botten, här är det toppen...



-Vanliga vardagar när dem är som bäst.

fun light love

dealar med världskriser och livsavgörande forskning här, därav en väldigt tom blogg.
kom ihåg att jag var väldigt lycklig i fredags, shit va lite godis och en helg kan göra. lördagen drog jag fötterna efter mig på stan till en början med min fina mor. inhandlade blommor, böcker och solkräm till resan och så lite innebandy i en fullproppad sporthall på det. och så hittade lovely hajen en ny hobby också. ha. ha.
käkade planka och mördegsbakelser hos malin the man på kvällen, proppade magen full med godis, skrattade åt mina stalkervanor och såg en grymt bra film om "the ugly truth". somnade i min dubbelbubbelsäng med min haj och ägnade söndagen åt promenad med hund och ebba samt fikning i rödsle hos en mormor och morfar (inte min dock). avslutade helgen med stadenruntlöpning med k:et, HEY TRÄNINGSVÄRK.
idag: plugg, plugg bara plugg. och träning med craftstaden p97:or framåt kvällen.



"MEN DE VA JU DIN IDÉ ATT HA SAGAN-OM-RINGEN-TEMA"

HEJ VÄNNER.
det enda jag i princip gör i mitt liv for the moment, är att träna, träna andra, vara i skolan och sitta med näsan i en bok. jag pluggar, pluggar och pluggar. på onsdag har vi tre prov till och jag kan inte påstå att jag tycker att livet är kul just nu. MEN igår var de lördag, och jag och bästa hajen hade filmkväll. pizza, marrängsviss, arton kilo chips godis och choklad hamnade i magen med självklar konsekvens att jag är mätt, fortfarande. melodifestivalen bevittnades under en filt och råa kommentarer fälldes tvåhundra gånger i minuten ungefär. filmen "PRINSESSA" sågs också och måste säga att för att vara en svensk film, höll den måttet med hästlängder.

idag ska förkylning botas, träning genomlidas, bröd och bullar ska bakas och det ska pluggas. såklart.


håll ut, livet vänder i april

sen senast har jag haft privat teaparty at my place med enda inbjudna gästen Fikaluttan.
sen senast har jag frukostat med lillebror framför harry potter och insett att rostat bröd och chokladpuffar gör sig bra med Voldermort. Sen senast har jag spenderat mer än ett helt dygn ihop med hjärtehajen. sen senast har jag kollat igenom ungefär hundra gamla bilder och drabbats av nostalgi. sen senast har jag lagat middag på finnrevsgatan 4 och lagt kolsyredryck på kylning i en snödriva. sen senast har jag bakat tårta och sjungit "vi gratulerar", bevittnat en utblånsning av ljus och skrattat mig till gråt. sen senast har jag varit proppmätt av kykling och potatiskroketter och känt mig fet lycklig och trött. sen senast har jag varit på bio med fyra verry important people, alice in wonderland. sen senast har jag somnat tidigt och vaknat upp hos en av mina bästa vänner. och imorse åt vi toastfrukost och diskuterade sommar och sol, lyssnade på AQUA, caramell och vengaboys. HAHA. jag har även hunnit med en söndagsmiddag med familjen bergman på fridhemsgatan och välkomnat mina föräldrar tillbaka till staden. det var nog allt.


går man i någon annans fotsteg, går man aldrig först

har ett superlativ att uttrycka dagen med: bergochdalbana. VG på matteprovet, upp. Upptäckte baoutastort hål i tröjan, ner. Sjöng loss med underbara Maja, upp. Tre timmars rättskunskap, ner. Diskuterat mycket intressanta saker med galen nv-elev, upp. Tog hepatit-B sprutan, ner. ni förstår.
jag måste bara säga att jag älskar mina vänner, jag älskar dem från topp till tå, deras lukt, deras humor, deras fina hårsvall och skor, deras musiksmak, åsikter och hjärtan av guld. Jag älskar deras omtanke, intelligens och rakhet. Man ska uppskatta det man har och det gör jag nu.
Särskilt stort tack till min älskade livräddare Pumba som räddar mig från djupet när jag tror att jag tagit mig vatten över huvud.

god natt

The heart is a bloom, shoots up through the stony ground


MÅNDAG. lalala underbara fantastiska härliga dag.
philip bortförklarade mitt topphumör och skrattanfall med "koffeinkick för hennes del här", men det kan ju vara så simpelt, enkelt och rakt att jag bara mår väldigt bra just nu. väldigt väldigt bra.
nu har det tränats löpskolning och aerobics med AIK:s gulliga åttaåringar "ah och felix la näsan i en vattenpöl och den blev såhäääääääär stor och jag ramlade bah så häääär", och tänderna ska sättas i en argumenterande text mot mot mot Sverigdemokraterna. work it hard



RSS 2.0