We dance to the same groove, but I got the right move

Det här va inte igår,
inte heller i fredags och inte i torsdags eller onsdags heller.
Och konstigt vad mycket mer man hinner när man skippar bloggtramset.
För att göra en lång historia kort,
så har både torsdagen, fredagen och lördagen varit helt suveräna dagar i ledighetens tecken.

Fredag kväll resulterade i en grillkväll som inte innehöll någon grillning, men blev grrreat ändå.
Lördag med Jones, och två mer eller mindre blossta typer. Söndag på släktkalas och älg-grillning. Hu


You look at me and you'll see your past, Is that the reason why you're running so fast?

Huanamig,
idag känner jag mig som en riktigt LITEN pajsare. Anledning(ar): 1. Vår allra käraste betterfetta Malin har varit på såndär övningskörnigskurs, och jag upplevde min 15:de vinterför inte sååå länge sen inte. 2. Efter gårdagens alltid lika behövda slisk-promenad med en tjej som är typ 2 meter högre och sju gånger så gammal (typ) känner jag mig vääääldigt liten och KORT. Men nu ska jag boosta mitt ego istället. Förutom en deprimerande film där tankarna ständigt gick till hrmmmmm(nämner absolut inga namn) men  bill och bull vet vem jag menar om jag säger bögen, i filmen alltså, så har dagen helt klart varit bland de bättre. Soldyrkande och glassätande (samma glass samma brygga) är vad jag sysslat med i eftermiddag!


No-förhör imorgon, so-redovisning muntlig på torsdag, bildgrej inlämnad innan påsklovet och slutligen en massa vidrig engelska.
Där har ni min tisdagkväll, ska även hinna med min favortihobby lite. Äta och dregla (framförallt dregla) i närheten av en tv som visar andra avenyn och allas våran Kim. ♥

JAJAJAJAJA,
NitarN aka malin (kanske mest känd som ordningsvakt under nyårsafton)
lämnar imorgon Sverige, för gott. HEJDÅ LOVE kommer sakna dig ibland när jag känner mig ensam och ingen orkar med mig.


Är det så här det känns att vara lycklig?



FÖR KRÖSA VANN,
åtminstone killarna.
OCH TJEJERNA,
va riktigt jävla duktiga ändå.

Och kul hade vi, om någon var tveksam.
Och skrek gjorde vi,  och skrattade gjorde vi.

Ska tulta iväg mot duschen,
den här dagen är minsan en viktig dag!

Adjökens♥

-Luften smakar som en jordgubbspaj, en solig dag i maj



Liten gnutta solig skoldag, som mest bestod av skitsnack och utrotning av snoppmutanter. Inget överansträngande eller så, inget tärande liksom. promenad in till den väldigt stora staden och glassätning i cirkus två timmar  på en brygga, det är inte vad man gör utan hur man gör de. För tillfället är det ganska lugna puckar. Rakt igenom. Sällskapet jag ständigt hänger med, är dem jag kommer få tacka när jag passerar 100-gränsen utan minsta åldersskrumpel på kroppen.




-Och nu hänger det på varje kvist, en solskensoptimist

 Det räcker med att kolla upp mot solen, sluta ögonen och låta fantasin skena.
-Så hade man alla gånger kunnnat vakna upp på en kritvit strand någonstans vid karibiska halvön...
Och för vissa blir detta snart verklighet, nåja, inte karibiska halvön men tyyyyyyp. AJA VAFAN. växjö är väl inte så pjåkigt det heller har jag försökt intala mig, och dessutom har jag och min sliskvännina storslagna planer. det ni, hoppas ni undrar vad vi ska göra och tycker vi är skitballa. Förövrigt är det vårkläder, vårkänslor och vårlåtar för hela slantingen nu förtin.
Och vi hatar snoppmutanter, HATAR. Och vad mer? JO, utvecklingssamtal idag. "jag strålar och har en fullkomligt oslagbar analytisk förmåga och djup reflektionssida" hur nu detta kan göra mitt liv bättre. Allefall, fredag imon. Fint och lagom passande. Livet leker här i min sjuuukt sköna storstad där jag är VIP vart jag än kommer. Inte många som toppar de.

Eftermiddag med solen i ögonen och fokus på budgetjämförelser...


...Och dagens mest flitigt spelade låtar, vår vår vår.

Adjökens♥

- En kvinna utan man är som en fisk utan cykel

-Vårsol,
-snart helg,
- framtidstro
men lätt knäckande psyke på människor utan tro på vare sig sig själv eller andra, som förmodligen själva kommer gå och dreggla och nöta i Oskarshamn  till tidens ände eller något åt det hållet. Som dessutom är brunhåriga, brukar gå omkring i jeans, gympaskor och en röd krösa-tröja som det står NILSSON på ryggen på, personen har i fråga skåpet bredvid mig men jag vägrar nämna några namn. Kan finnas personer (som egentligen inte har med skiten att göra men ont om öriga saker att lägga sin tid på som tar illa upp då, ni vet sådär gulligt i förebyggamde syfte åt någon annan)
ALLEFALL, på uruselt humör och stressad till tänderna. Ska ut och schteka med min privatekonomi nu, ifall det fanns frågetecken vad jag ska ägna mina kommande timmar åt. sen: SLISKPROMENAD wihu (prata nivet, skit och så)
-Feminist idag, OCH sur. Detta är för tillfället idolen och min guru.

Adjökens

RSS 2.0