ett rymdskepp eller båt, taxi eller tåg vad som helst bara bort härifrån


- Love Actually, print screenad mitt i den absolut bästa scenen. Underhåller mig med youtubeklipp därifrån för tillfället. Ett okemiskt lyckopiller så att säga.

För övrigt äger livet verkligen just. Det var ju bara världens svåraste onödigaste jobbigaste prov i företagsekonomi i morse, och testet i matte hade ju gått helt strålande lysande och det spöregnar och jag är SÅ fattig och alla ska iväg på höstlovet (men jag har jonas, tack ödet) och 272 människor har dött på Sumatra och så vidare. Ibland är det bara helt fel.


perfekta perioden, lycklig tillbakablick nummer 1

Tillägnas min partner in crime, högra hjärtklaff och sol, Majis.


















- För idag saknade vi idrottstiden extra mycket.



den 25 oktober 2010





Fastnade för den här reklamen rätt ordentligt. Kanske tar och köper mig något med "diesel" på lappen bara för att. Bara för att kunna säga att jag har mod, ser vad som kan vara eller bli och dessutom lyssnar på mitt hjärta.

Ta sönder hjärtan, borde de inte vara typ dödsstraff på det?

Gjorde ju då som sagt comeback i skolans korridorer idag efter min lilla sjukskrivning, detta kändes ordentligt vill jag lova. Herre min skapare uppe i det blå, alltså prov på torsdag, prov på fredag, prov på tisdag följande vecka och prov på fredagen samma vecka. Och så har vi ju alla andra förhör och små projekt i alla andra deprimerande ämnen. Nej, just nu består livet faktiskt endast av skola, skola och åter skola. Jag återkommer när jag faktiskt kan tänka på och fylla både huvud och dagar med annat än papper i olika former.


"Jag vill nog bara leva. Äta salamimackor på morgonen och nutellamackor på kvällen. Dansa omkring och köpa vackra skor. Vara nära och prata för högt i telefon. Hitta ett hem och lägga hela lönen på svindyra påslakan. Ha välmålade naglar och klippa av håret för förändring. Äta mat och älska min familj. Gå på bio och drömma mig bort i en annan värld inte för att ens egen verklighet inte är fantastisk, utan för att det är spännande".
-Michaela Forni 18 oktober 23:46


den 18 oktober 2010

Ledorden för helgen har varit följande: lugn, kall, mycket godis, duntäcke, Tristan och Isolde, fina vänner, härligt sällskap, tedrickande, ännu mer tjejfilm, chips och dipp, soffhäng och till och med en tänd brasa. Och så framåt lördagsnatten kröp febern på mig, och nu har jag gått omkring i samma kläder i två dagar. ligger mest och dregglar framför soffan, zappar mellan olika givande program på MTV och tycker allmänt synd om mig själv. Fast kanske att jag gör ett ryck och tar tag i mitt feta hår, min ekonomi och hela mitt liv...någon gång i veckan iallfall.

Tänkte fortsätta lyssna på Little Stevens "Out of the darkness" nu, tacka gud för hörlurar( annars hade jag varit en strypt flicka vid det här laget) och käka dumlemuffins. Och så en grej till: Har ni inte sett Eat Pray Love, så gör det!


2 steg från paradise



Ungefär 10 mästerverk av 11. Ungefär 5 av 5 möjliga poäng skulle jag vilja säga.
Det var så många låtar som berörde, och så många låtar med så träffande textrader.
Jag hoppas att recensenterna har fel och att det blir tio år till får allas våran Håkan i rampljuset.

Vid protesfabrikens stängsel, man måste dö några gånger för att kunna leva och du är där snart var förutom "hitsen" de absolut bästa. In my opinion.

"I en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhet, mötte jag min kärlek".

-11/10-2010




Drömscenariot: Färger håret en nyans mörkare eller två, köper en fin hatt och en fluffig klänning, fixar en restresa till Paris och hittar ett ställe där man kan betrakta Eiffeltornet, lite sådär på avstånd.
Verkliga scenariot: Överhopas av måsten, engelskaprov på en hel drös onödiga texter med tillhörande kilometerlånga gloslistor, fick hela ett rätt på mattetestet vilket jag tror betyder att jag inte riktigt förstår det, och så femtiosex nyskriva provdatum i den stackars almanackan plus en liten kurs i naturkunskap som ska vara färdig och klar till jul. Fint.

och vi kanske till och med lämnar sverige...



Tror vi räknade till 39 dagar blankt idag. Guuuud vad jag längtar.  

A nation army couldn't hold me back



Numera ligger vi inte på skolans tak och jiddrar, numera sitter vi i salarna under och plågar oss igenom höstterminen. Bland annat är det geografiprov, redovisining i organisation ledarskap, det är engelskaprov och matte b. Inklusive herr Jan som bara nöjer säg med det allra allra bästa. Och så började min hälsoperiod idag, just på kanelbullens dag. Himla fint. Jag måste böta hela tjugo riksdaler till grabbarna om jag syndar, tjugo riksdaler är ett mindre lands statsskuld, typ. Iallafall för en så kursad människa som jag.

Måndagar är lika med döden.

 


RSS 2.0