vi kanske ses på någon spårvagn någonstans

mors.
har varit borta från skärmen alltför länge nu och istället fyllt tiden med jobb, göteborgsbesök (tänk gasten, läääängst bak, liseberg, spårvagnar, tre tjejer-en lägenhet, shopping, skräpmat, mer shopping, galen sjuk fredagskväll som fortfarande resulterar i många skratt, frukost från sleven, tågresor, blondie och så vidare...
denna lördagen resulterade i pizza, singstar, ett ganska så väldigt stort gäng kanonglada människor och hemmafest hos mallen. och så har skolan börjat, ny klass, nya ämnen, nya skor. känner att det funkar, känner att det här ändå kommer gå ganska så bra. gårkvällen promenerades det runt staden, kollades på riktigt sjuk film och åts ungefär två kilo smörpopcorn. idag har jag ätit brunch, äggröra, bacon, toast, äppelkaka och te med två av mina kompanjor...ett nytt projekt skulle påbörjas inom något nytt ämne men det gick sådär halvbra.

jag hoppas att jag kan sno fröken malins minneskort och bjuda på några bilder från alla roligheter vi haft för oss.
nu ska jag snöra på mig löpardojorna och trycka in lurarna djupt i hörselgångarna!

bye

för jag var nere men uppe på fem

första augusti idag, jag har precis tvingat i mig cirka ett kilo spagetti, chilli och vitlök. Halsen krånglar, igen, och jag tar till vilka desperata grejer som helst för att komma på benen. För just nu känns det högt opassande att ligga till sängs, sträckläsa cosmopolitan,dricka citronvatten varvat med ibumetin och bara glo. Gurgla med saltvattan, gnida in halsen med whiskey, sova med full skidmundering och knapra strepsils är andra eventuella grejer som kan tänkas användas för att övervinna virus och bakterier. tänkte ta en tupplur och jag håller tummar och tår för att den får halsen att ta sitt förnuft till fånga.


RSS 2.0