jag behåller dina drömmar, jag följer dina viljor

hej hörni.
håller på att slita mitt hår i ren frustration. när hade sommaren tänkt komma på allvar? det vill säga, sol, varmt, inget regn, ingen åska, ingen grå himmel?
dagarna som gått sen senaste blogginlägget, har jag fyllt med Herrgårdsstafetten, promenader, bästavänhäng, plugg, kalas för en pappa som igår gjorde sitt 45:e jordsnurr och pollentabletter. nu väntar jag på att en plötslig kraft ska ta min kropp i besittning och styra mig mot badrummet, ebba väntas anlända snart och kvällen spenderar jag ihop med min man i Norrtorn. inte mig emot.


a simple story, well told









Såg till att verkligen ta vara på dagarna under solen, rumsterade med picknick på Smörkullen, skuttade omkring i gröngräset, fick maskrosfläckar på kläderna, brände upp näsan, hälsade på hästapollarna, cyklade miljoner mil, åt glass för kung och fosterland, kollade på vackra människor på väg till bal, pussades massor och kollade på The Blinde Side under söndagens regnoväder, med Willy Wonka och Majis, två ton godis och ett kilo chips. helt okej helg.


-



T
ogether greet life's solemn real
Together own one glad ideal
Together laugh, together ache
And think one thought- "Each other's sake"
And hope on hope in new world weather
To still go on and go together.

MAJA OCH JAG












I onsdags hade jag och Majis en hel massa hyss för oss. Vi hade tänkt springa intervaller under idrottstimmen, men så stötte vi på hinder i form av en lekplats. Denna var bara tvungen att genomlekas och undersökas. Dessutom sken solen på oss, och vi blev tagna på kort av en gubbe som från början vände MIN mobil åt fel håll och tog kort på sitt eget öga (haha), vi bekantade oss med flugsvampar, lekte pygmeér, solade, klättrade, åkte ruschbana, lekte sälar alternativt sjölejon, körde bil, klängde och hängde. En helt okej dag. En riktig superonsdag.

Idag är det dock en riktig skitmåndag, från början till nu och förmodligen till slut också. Hade det inte varit för provet i Aktiekunskap imon cirka 85 kapitel hade jag redan legat och sovit. Huvudvärken är kännbar och tankarna många, förvirringen stor och mungiporna neråt.

klart slut.


You swim through my veins like a fish in the sea






Resaturangbesök och nattlig promenad under fredagens kväll, dagdrömmar, lyckliga leenden, fladder.
Lördagen genomlevdes i myskläder, med pizzamiddag, popcorn, snicksnack, film och malleballe. Och idag har jag vaktat Bu, en mycket söt och mycket bestämd liten dam. Nu är jag dödstrött, och måste sätta mig med näsan i böckerna. HEJ.

för jag har din värme kvar i ryggen och ser dig överallt

jag vill bara gå hem med dig, genom vårens första rodnande natt.


får hackspettar hjärnskakning?

hejsan.

har haft school-off sen i onsdags nu,
och de hade ju varit jätteskönt och så om halsen min och jag varit kompisar.
det är vi inte. något jag ignorerar totalt och låtsas att jag inte vet om.
dagen har börjat bra med en lång-fika och Fridis på coffe house, och dagen kommer fortsätta med vila, honungsvatten, film, matlagning, förvandling och äventyr. riktigt riktigt spännande.


hoppas att dessa sötnosar landar hos mig snart!


trevlig lördag på er


alla heter ralf i oskarshamn



vaknade med ett vänster öga i dubbel storlek, hostar, snörvlar, fryser, knarkar kaffe, sover 18 timmar per dag längtar härifrån och ljusglimtarna är små, imon skriver vi nationella. Idag pluggar vi. snart är ettan avklarad, som tur är.

you may say I'm a dreamer

måndag,
grekland har kursat, kineser spionerar på Ericsson, tvivel på Riksbanken, våldäkter och misshandel åt höger och vänster, löneslakt i Rumänien och fordonsindustrin på väg nedåt....

men själv kunde jag inte må så mycket bättre! mungiporna uppåt gott folk.




Musik kopierad från Ebbas spotify och som håller världsklass, som dessutom spelas flitigt at the moment:

Angus & Julia Stone - You are the one that I want
Angus & Julia Stone - Big Jet Plane
Paul McCartney - Live and let die
Melanie Fiona- Monday Morning
John Lennon- Imagine
Tina Turner - Proud Mary


you are the one that i want





lördagen bjöd på kärlek regn och blåbärspaj,
trerätters middag med vitlöksfrästa räkor, färska jordgubbar och fläskfilé hemma hos Bergmans (ebba the masterchef hade lagat allt själv och malin och jag behövde inte röra en fena, jag är rörd och forfarande mätt, tacktacktack) och så en liten bror som fyllde fjorton och stor. idag har jag knallat tillräckligt länge med linis för att dra på mig skoskav, snackat skit och sett stora delar av stan. jag och sofffan har umgått mycket, en godispåse och en bok till det och så mycket mer än så har jag inte gjort.

nu sitter jag placerad framför datan och kan inte bestämma mig för om en liten konsert med Winnerbäck kanske vore på sin plats i sommar? kanske?


oj oj oj

Drömmer jag?


"musiken är död och natten är ung"

MORSNING.
hade en överförväntan, urhärlig, galen lördagskväll.
denna innehöll ett stort mått dans, ett antal livspeppa människor, taxiresor med prutning (inte jag) lekar, cykelhjälmar och barnhattar, egyptenmoves och röd dricka, en propp som gick mitt i någonstans så musiken bestod ett tag av julåtar på en ordinary cd-spelare, haha. diskussioner om liverpool, tyskland, fangrupper, bagare och glassöndertagning var pricken över det redan fetmarkerade i:t. sådetså.


japp, det var de enda bilderna jag överhuvudtaget lyckades ta.

nu ska jag kila iväg på andra äventyr, skak skak.


RSS 2.0