today you accidentally called me baby

jävla dag.
huvudvärk, grym trötthet och ork till att göra saker med mitt liv lika med noll.


låten är väl ungefär vad jag tänker, känner, säger just nu.
låter den tala för jag orkar då rakt inte.

For you I know I'd even try to turn the tide

tänkte skriva några rader här, innan bloggen börjar samla damm och blir hem åt en massa spindlar och sådära.
under veckan har jag dragit på mig stora skador på nervsystemet, pluggat halvt om halvt ihjäl mig till diverse saker och ägnat mina lediga dagar åt the near and dear ones. och lördagen innebar kalas för moster, där även oliven befann sig en minut eller två, humorkväll med prat intill småtimmarna med samma kära vän och BAM så bra de kan va. första advent idag och jag undrar var jag va när året gick i x2000tempo förbi mig. stadsrunda och mysfika med m och e idag. och efterfest på ebbas balkong, typ.

byyye


sofia (och maja) 1,6

måste ju säga ändå att den här dagen tar priset som den sjukaste på länge. ojojoj. tyskaprovet gick ju sådär riktigt lysande och hade lika gärna kunnat vika ett snyggt flygplan av det och slänga ut det genom närmsta bästa fönster. hade ju fått samma betyg så.
annars då? jo magkrampsratt genom hela svenskan (bakom en bok, det som inte syns finns inte) kom majis och fram till. och sen va allt annat idag bara sådär riktigt sjukt härligt stört. WOOOW vi är tillbaka!
nu: engelskaplugg och mattetal.
livet leker mina kära.

puss

-ingen kan ta fel på varandra som vi

helgen har inneburit kaloriintag med film (fredag) ebba och jag såg oss igenom walk the line, trallade med i 50-talslåtarna och rös lite sådär. också inneburit förstagångskik på den nya månen, och enligt mig va den minst 20 gånger bättre än föregångaren. men man kan dock inte se den mer än en gång. vilket man kan med ettan, eller vilket man ska med ettan, iallafall har jag sett den antal gånger. och söndag, kvalitetstid med min brunhåriga ängel, regnpromenad och för ett par timmar sen stegade oliven ut genom hallen och efter de har kvällen enbarts stavats tysk grammatik. bara för att det är så vansinnigt kul.

AUF

med ena foten utanför


dom som vet säger att det är måndag. jag har tappat de där med rutiner och tid så jag säger ingenting.
grejen är att dagen har inneburit NOLL skola, NOLL plugg och NOLL måsten. fiiiint. så en maja, ett par disneyklassiker, trasan och banane, julgodis, täcke och säng, promenad igenom regnet (som ledde oss ända ut till kolbergas skogar och snurr i fallebo) har istället ersätt lektioner och hjärnverksamhet. rrrrriktigt ansträngande. 
ska anstränga mig vidare med psykologirå-plugg och överjävliga mattetal. sådetså.
 


glory days

hittade en skiva i mitt förråd som va märkt :"för tråkiga söndagar del 1". synd bara att alla låtar va lika gråa som vädret utanför mitt fönster. Skivan stängdes iallafall snabbt av och nu jobbar jag på en riktig en, med gladjävlamusik. pasta, plugg, musik och Johnny Cash är det annars. Snart en nyduschad line också. YES
gårdagen började med skola, bodypump, willy wonka, paranormal activity, mango, next, oboy, red eye, jordnöttsringar, hjärta 1 och 2, rosavitagröna bilar, what happens in vegas, mörk läskig promenad hemåt (jag vet, två meter lång men ändå). lördagar är underbara dagar.

tills vidare,


lakritsnappar och tangentsmatter

det, jag och överjag, projektion, förskjutning, förmedvetet, undermedvetet, splittring, regression, sekundärprincip, primärprocess och lustprincip, reaktionsbildning, interjektion, glorifikation och rationalisering. svåra fina ord som kommer förgylla min kväll. HEJ HOPP

De va länge sen jag badade så fingertopparna blev skrynkliga, 
USCH va långt borta allt känns

Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom vara kvar
Men jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har
Du försöker ställa mig emot vägen men jag står aldrig still
För jag tror att livet just har börjat och det blir, det blir vad jag gör det till
-Melissa Horn

måndagsmys my ass

riktigt bra dag idag, någon måste ju stå för disneysånger och skratt samt teaterspelande med Krabbsebbe... vi tog på oss den uppgiften, Banane och jag alltså.
Slutsatser; Silverschampo är ett dumt påhitt som uppfanns av någon socialt handikappad, arbetslös, emotionellt rubbad och rastlös galen vetenskapsman som hade blåbär och lite tvål hemma. Peelingkorn gör extremt ont om dem sätter sig på överläppen och den perfekta bilden av mig är mellan två granar ätandes glass.
Picknick på stadens biblotek där även följande timmar spenderades bland papper, pennor och sudd. Med Maja. såklart. Nu: engelska och psykologi i överdos.

"ÅÅÅH DE MÅSTE VA ETT JÄTTESVÅRT PROV OM VI SKA HA DET V.3 JU?"
-
Kenny, vi skämtade.

"OKEJ IDR09, DÅ VET ALLA ATT SOFIA SKA HEM OCH LATTJA MED KEMIKALIER SEN DÅ?"
-Mattelärare lite trött på mitt tjat om hårfärg.

"FAKTUM ÄR JAG HAR KÄNT SJÄLVASTE WOLF BIERMANN"
-Samma näsa, texempel...


The question had escaped me and so did the conclusion

just nu: Rolling Stones har någon valt att sätta på på maxvolym, någon har sedan valt att lämna huset ihop med resten av min sk. familj... och någon har bestämt sig för att gifta sig, på självaste nyårsafton. WOW.
lördag:blev gul i håret med stänk av vitt och orange, kul. omväxling förnöjer, ett välkänt faktum. blev även 7 kilo tjockare iochmed pizzamiddagen, kladdkakan, kokosbollarna, popcornen, colan, chokladen och vad de nu va jag åt. leendet blev även 200 watt starkare, ihop med flickvännerna framför Bridget Jones Diary, 1 och 2. WOW, igen.
"OPEN UP YOUR EYES, THEN YOU REALIZE. HERE I STAND WITH MY EVERLAAAASTING LOVE", skrålade jag och bestämde mig för att tycka om livet.

och så är de ju pappas dag, tårta och paket, minsan.


REMEDY- Little Boots, om och om och om och om igen...

med solen i ögonen

regniga, helkonstiga enpåmiljonendagar. Cyklade genom regnet från line med dampet, (på tal om damp så har line damp) de va vad henke sa när jag inte kunde ha sällskap med han hem. Alla har vi olika sätt att hantera sorger på.
Jag ska äta mat med mor och skutta iväg mot stan med två glada töser för att iakta succén när vår skönsjungande vän ebba sjunger för kung och fosterland. sedan lämnas resten åt slumpen. sådetså.


-Vi har snart ettårsjubileum. fira fira fira


wherever it may take me, I know that life won't break me

Minnesstund för kär 8GB-vän, äta upp Willy Wonkas kladdkaka, bevisa illuminatins existens, springa omkring och från folk framförallt, picknick med apelsin, skällapå cpväskan och äta feta lass med glass. Det va dagen, den hade damp som Heinrich skulle sagt. Jag känner mig slut ända ut till mina rödmålade tånaglar och borde slänga mig i en hård vägg...

-Andra bus majis och jag har styrt med genom åren...

Nu ska jag äta kokosbollar, låta mamma färga mitt hår och lyssna på "Jump" tills öronen skrumpnar.
ÄÄÄÄÄLSKAR LOVE ACTUALLY.


"Livet är inte en möbel från IKEA, bruksanvisningen står aldrig i kanten".
lars winnerbäck, såklart.


get mama a house and make my pumba frisk

Lördagen;  pizzalunch, kebabmiddag, bubbeldricka, tonivs med smink, utklädnader, för hög musik, en taskig fot, en irriterad hals, tre kanonglada livspeppa tjejer, toapapper, svettigt värre, dans. (bilder kommer)
Söndag; Ligga inrullad i tre varv duntäcke, prata sönder telefonen, ligga på malins säng och klaga, hata mina fötter, äta choklad och kolla på skojfilm, dricka te och somna med winnerbäck nära, nära. (bilder kommer inte)
Måndag; glida omkring, knapra halstabletter, leka livsnjutare och sitta av lektioner. För inte har vi fått mycket gjort idag, inte idag heller nä. inga höjda ögonbryn här inte.

XXXX
                                                                                                                                     
mmmmmmm, bra minnen

RSS 2.0