första advent










Inledde helgen med pulkaåkning, varm choklad och snöpromenader. Fortsatte med kalmarshoppning och kalasande slutligen har det julpyntats, ätits knäckäpplen, umgåtts med den genomfina frida, fikats och fönstershoppats ännu mer på den årliga julskyltningen. Nu ligger jag lågt till veckan börjar om, om cirka två timmar. Hurra


pulkaåkning, nyårsklänningshoppning och tomt konto

Hade en himla underbar kväll i snön igår, med antal glada töser, pulkarejs och koppar varm choklad. Idag vart det kalmar för hela slanten, där vi tömde konton och fyllde på garderoben samt blev tagna på kort för nöjesguiden! Nu ska jag slänga på mig klänning och klackar och bege mig på 40-årsfest för en vacker moster.

Vad ni en gör ikväll så njut, snart är det måndag morgon igen!

visst känns det fint att va vid liv en dag till?

Ska snart pallra mig ner mot köket och koka varm choklad, tina lussebullar och klä på mig varma varma varma kläder. Om en timme är det hjortberget-häng för hela slanten, med pulkaåkning, grill och varm choklad. Härligt!

I got my eyes shut, praying they won't stray

Fin, snöig, vit, kall torsdag. Firade med ny frisyr (malleballe och hennes fingrar kan göra underverk, sanna mina ord) och dessutom utkämpades det absolut största snöbollskriget i världshistorien emellan teknik och samhälle. Oklart vem som segrade, själv låg jag i en snödriva de sista sekunderna av kriget. För tillfället är det lite magsår och gå-in-i-den-berömda-väggen på G:e här, men innan dess ska jag försöka tenta av en liten bit av naturkunskapen och göra åtta kapitel i företagsekonomi. I'm going glamourama tonight så att säga.


släppa allt och springa fort






if you were an ocean, I'd learn to float









Alltså, himla fin måndag det här. Trivs med mitt nya röda hårsvall, det sitter som en smäck, och ungefär halva dagen har spenderats på elins födelsedagsbrunch. Från klockan halv tolv till tio över tre höll vi låda, åt en hel massa brunchmat, spelade galenpanna och stormtrivdes. Sen knallade Röda Jackan och jag därifrån och la ytterligare en halvtimme eller två på stan och arm i arm hem genom regnet. Väl hemma har det bakats lussebullar och jag är ganska nöjd med livet idag!

all the problems that you made in your own head

Enligt blogg.se var det fem dagar och nitton minuter sen jag senast skrev en ynkaste rad här. Jag har, för att uttrycka mig milt, legat lågt med bloggandet. Den senaste tiden, sen konserten i Stockholm för nästan exakt en vecka sedan, har jag bland annat hunnit med att säga hejdå till livets glada dagar som blondin, spenderat antal timmar i frisörstolen, lagt mycket tid och energi på skola och slit, tyckt att livet suger, tyckt att livet äger, på grund av underbara vänner spenderat en och en halvtimme i TippTopps källare för en helkroppsmassage, jag har  hunnit med att Harry och de andra på bioduken, samt mot min vilja vistats i skolan en lördag för öppet hus. En skidresa har bokats och likaså en resa till Alanya, Turkiet.

Och nu har vi kommit fram till veckans sista dag, som för mig ska innheålla ett tredje besök på Villa Harmoni, ytterligare några timmar i frisörstolen med andra ord (jag vill verkligen inte veta slutnotan för detta gigantiska hårkalas) jag ska också tillbringa en natt på Eriksgatan, bastubad och filmkväll står på programmet!




alla har sina kriser, vi korsar avenyn med rullskridskor

















Min helg har inkluderat typ 10 timmar busstid, tunnelbaneturer (varav en utav de med bara Håkan-människor), en helt magisk, underbar, galen konsert med Håkan Hellström (som resulterade i lyckorus och en nästan obefintlig röst) övernattning i den kungliga huvudstaden med tillhörande pannkaksfrukost, shopping och spring, himla god mat och prövning av nyårsklänning. Sammanfatt en väldigt väldigt bra helg och två väldigt väldigt bra dagar i Stockholm.



Like A Rolling Stone





Dem tre bästa bilderna från lördagens bravader. Ligga bakom en bar är sådant man inte gör varje dag, annars va det inte mycket som skiljde Halloweenkvällen från vilken annan utekväll som helst.


RSS 2.0