shaken not stirred

HEEMMMAAA.
känns lagom bra i benen för tillfället, har snoront i foten som jag ironiskt nog inte skadade i alla livsfarliga backar som bror tvingade mig nerför utan i bastun. Annars har veckan mest tillbringats i trettio minusgrader och strålande blå himmel samt solsken. underbart värre. nypistade långa backar i Björnrike, bastubad med tillhörande springa-och-slänga-sig-i-en-snördriva-efteråt, och varm choklad. oja, mitt sportlov har varit bra bättre bäst.
nu ska jag iväg till dem här jönsarna på 15-årskalas med hela tjocka släkten.
älskade lillkusinen fyller stor och byxmyndig!

I've been watching you a long alalalala long long i long long long

hola amigos.
senaste veckans onaturliga stress och tempo tog nästan knäcken på mig. men nu är sista provet skrivet och djupa andetag har börjat bli en del av mitt liv igen. ägnat dagen åt politiska debatter och non-stop choklad vid bergmans köksbord, skidutprovning och packning i stora lass. i morgon är dagen då jag stuvar in mig i en svart peugot och låter mig färdas till typ Jokkasjärvi. En veckas skidsemester står på schemat, se upp Björnrike. Sofia is in da hill.





"Det omöjliga tar bara lite längre tid"
-Winston Churchill

snöflingor, harry potter, storhandling, pizzabak, coldplay

ägnade morgonen åt att leka i snön, insåg tillslut att jag blev blöt och kall och att det är februari och inte BORDE snöa. Innan jag kom på det var lyckan total. Storhandlade inne på ett knökafullt Maxi, varenda människa gick och höll handen, kollade varandra djupt i ögonen, köpte gelehjärtan och rosor och allt vad de heter. själv höll jag en inköpslista i handen och den enda jag kollade djupt i ögonen var min kära moder. iallafall, nu hörs chris martins ljuva stämma ekande i huset, jag sysslar med pizzabak. alltså, jag bakar pizza. och det ser lovande ut. precis som resten av kvällen!

trevlig lördag hörni


Well I won't be your winter And i won't be anyone's excuse to cry

Faktum är att det här med vardag är så grått att det inte finns särskilt mycket att säga,
jag vill ha sommar. jag vill ha värme. jag vill ha variation, bruna ben och till och med algblomning, bara det blir sommar. Å andra sidan känner jag inte att jag är ensam om detta, jag är faktiskt ganska oorginell. faktum nummer två är att mina dagar mest kan förknippas med skoltermer, typ lektioner, test, raster, luch, pluggning och glosförhör. just nu ser livet ut som det gör som mest, och det är februari. faktum nummer tre är att det idag är torsdag, imon alltså helt logiskt fredag och därmed helg. helg helg helg jag älskar dig.


Its hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep

18 timmar per dag i biblioteket,redovisningar, uppsatser och prov upptar den största delen av mitt liv dessa veckor, förutom de har jag även utövat grym skidåkning med allsång och spelat en mycket prestigefylld fotbollsmatch oss veteraner emellan, julmust-sprut har förekommit och diverse mashmallowstävlingar, kolasnörerejs och middagar. det var nog allt.



Hittils idag har jag hunnit med ett afroyoga-pass och ett afrovatten-pass, med majis då.
Svettats ut alla baciller och bubblat bort förkylningen. Nu ska jag ge mig ikast med bakning, och ikväll
ska mina vapendragare och jag bege hos hem till Bergmans för en Harry-Potter kväll, en äkta sådan.


RSS 2.0