- En födelsedagshälsning



Idag fyller min älskade galning och bästa vän Malin Malleballe Jonas Gardell Karlsson arton år.
Grattis grattis grattis hjärtat!

för en tid som bara går och aldrig kommer igen









Jag var bara tvungen, dessa bilder äger. Framförallt ägde vi när dessa bilder togs.

hysteriskt kul











Jösses vilken kväll, vet inte vart jag ska börja. Den inkulderade mat och kladdkakesmet, presenter av olika slag, mycket sjuka utmaningar och dans i soffor och på golv. Pauser på varendan i iskyla, en grön turban, pussplåster och ballonger såklart. En partytaxi och så ännu lite mer dans på det. Jag hade sååååå himla kul. Älsklingstjejer.

So I start a revulotion from my bed



Igår stod det självsudier på schemat och detta togs förstås på största allvar. Brunch hos underbara malle med underbara pannkakor, socker, sirap och smoothie stavades min måndagsförmiddag. Idag äger inte livet lika mycket, företagsekonomi och tyskaläsning är vad jag ska försöka sätta mina snea gaddar i nu, halsen krånglar och eftermiddagen med två timmar historia kändes lite smått orättvis.


She comes in colors everywhere, she combs her hair, she's like a rainbow

Min älskade bästa och äldsta vän Majsan Majis Solen Roddan Dahlis Dahlström tog sitt artonde varv runt jorden igår och nådde därmed den respekterade guldåldern. Såklart firades det med buller och brak och ännu en riktigt vansinnigt sjuk lördagskväll kan läggas till samlingen.







Vi firade med mat, presenter, rosa prinsesskrona, bullride, bowling och ont-i-magen-skratt. En väldigt underbar och galen kväll helt enkelt.

RSS 2.0