-Well I won't be your winter and I won't be anyone's excuse to cry

Förutom att jag idag varit snurrig a la ett dygn på grönan och haft min somvanliga tur som ibland gör mig skakis, har dagen rullat på i maklig takt. Mycket dregel, mycket sång mycket långbenskutt. Vi ser helt enkelt till att fixa sånt vi är bra på och bidra till en hääärlig klassgemenskap. Den vi inte har och den vi aldrig haft men vadå. Sen...babababa promenad med mitt privatägda Mensvrak i vårsolen, en runda på Badholmen och snicksnack på en brygga. Och solen har kors i taket inte slutat lysa än, finns eventuellt en chans även i år att det blir en sommar kanske.

-Första riktigt säkra vårtecknet, rugbymatch


-Dagens mest spelade låt, dagens mest passande låt. Your Winter -Sister Hazel

Adjökens ♥

Never mind what haters say, ignore them 'til they fade away

Måndag, solen skiner, byxorna är ljusa och humöret fint som ubbes snus!
Fy så nöjd man kan va då. vet inte om det beror på farmtidstro och sommarkänslor, fina och storslagna helgplaner eller häng i världsklass dels i skola dels resten av dagen. Spelar roll (menar de, torsdag dååå?)
 
Även hunnit med att byta nationallitet på håret mitt, från klassisk ryss till nån ras från norden.

Livin my life, my life
And I'm not stoppin

So live YOUR life.

Adjökens♥

-Aint nothin more beautiful to be found...Its goin down down

Nästan så att håret flyger kring mig, nästan så hjärtat slår ett överslag.
Så snabbt har dagarna gått, turbo turbo turbo. Blod svett och tårar önskar jag jag kunde säga. Men fullt så dramatiskt har det inte varit, bara lite överdrivet mycket onödiga och otroligt irritationsväckande inlämningsuppgifter, prov och andra former av kunskapstester som våra almenackslösa lärare så fint kallar de, för att inte sätta skräck i oss och så vidare. Varvat med snäppet för lite vårsol och sommarlängtan samt happening dagar har tiden gått och det har börjat växa mossa på bloggen. Bilder brukar vara riktigt duktiga på att förmedla budskap!



-Inte precis allt som jag hade i kameran, men det är ungefär lika kul att ladda upp bilder som att jobba i sibiriens saltgruvor eller skrubba en motorväg ren med en tandborste.

Gerade aus till böckerna och förmodligen också duschen, man svettas något grymt av onödiga bokrecensioner...


-Funderingar

Sitter här ihop med min töntiga vapendragare Söder och funderar över mitt alltför osexiga liv.
Line, däremot...hon är snygg och har fin rumpa. Henne vill vi va som, för de är ju trots allt tufft och lördag snart. Och på lördag ska jag träffa en djungelvän, aka Afrika. Linn är GLAAAD för min skull och ledsen för sin egen. Eftersom hon aldrig kommer va tuff nog att nå upp till sån där supermodern nivå, har kollat att hon endast har en bh (ops, fler i garderoben)  nu konstaterade hon att hon är mobbad,
nu ringer min älskade (men han är hemlig) aka (lines pappa)
nu ska vi (jag och min töntkompis och min coolkompis äta bullar)

tjenislinespenis

/ jag ska nu tilllägga att sofia nyss fick den största bullen efter mitt och lines bullbak.
puuuuuuuussssssssstjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
/Söder

Vår klass har mer stjärnor än en himmel en klar natt



Låten speglar mitt humör, just för stunden.
Vissa saker gör att jag faktiskt bryr mej dock, tårar och nedstämda människor är konkreta exempel på detta.
Hjältar som man gärna villa stötta, som tack för alla andra gånger de varit tvärtom.
Vissa saker framstår dock som rena "hon snodde min spade och nu ska jag riva hennes sandslotts-smörjan"
Saker som är grymt skrattretande när man ser de ur en annan synvinkel, ge mej lite perspektiv.
 

En dag ska jag också ha en puff som fladdrar i vinden

En lördagförmiddag i vår så kallade stad och lite välbehövliga promenader med lika behövliga smurfar.
-Mycket tid har ägnats denna vecka åt att TVINGA ögonen att läsa saker dem inte vill läsa och tvinga huvudet att förstå saker som det helst inte vill fatta. Mycket plågsam aktivitet hemma vid mitt köksbord med andra ord. Men jag håller mej flytande, absolut. Även om de är motigt ibland, och fast vi tvingades igenom 160 minuter nationella prov i engelska och en eftermiddag som enbart handlade om kärnkraft, härdsmälta i reaktorer och 3%:igt uran 235. huvudvärk och kronisk trötthet va ett faktum. Inga kungliga planer för kommande kväll, mer än att trivas till tusen ihop med de som mest frekvent visas upp och hängs ut på denna blogg.
Tjenis,


-Jag är sändis, jag går före i kön

NANANANA,
kan bara be att få tal om för er gott folk,
att jag då aldrig ska sätta min fot på NV. Vill inte ens andas samma luft som de ljushuvudena.
Som jag så förtroligt anförtrodde åt LinnochFrida under torsdagens rekrodlånga fika, fjortismusik spelas flitigt när sofia pluggar in knepigheter. Jag behöver grejer som får mej att känna mej som ett geni, nv skulle dra mej åt helt fel håll. Fattaru?Och nu har jag traskat staden runt, o nu är jag hemkommen, nerkyld men ack så mycket lyckligare. Same level, same level. Och mycket varma mackor, skummad latte och kärnklyvning idag för den delen också. Ihop med mina två hjärtklaffar natuuuurligtvis ( tänk moderatminen på den där). Nu känner jag mej finally back on track, som jag väntat, som klassen fruktat och våndats för min come back. Nu är den här, nu är den här med stormsteg. yiha


watch out, "killar".

-Det existerar inga jävla blixtar från ovan

Nä, de gör ju inte de. Och de vet sofia kodelja om, tro mej.
Faktum är att hon vet de väldigt väl och att hon är fullkomligt medveten om hur mycket hon kommer sjabbla bort sitt betyg (MVG FAKTISKT) i samhällskunskap på torsdag. Men, detta men är enormt stort och skälet till att de kommer gå som de går, MEN jag är helt enkelt för slut i huvudet för att kunna printa in mer i min verkande hårddisk för tillfället. Och jag stirrar på texten utan att egentligen förstå vad det jag läser handlar om. Och då mina vänner och fiender, är de nog dags att timeouta. Laxsallad framför bloggkoll och sen c-vitaminchocka lagom till att  andra avenyn tar sitt somvanliga hjärnngrepp runt mej på tisdagskvällens kant sådär. Skolan är förövrigt skälet till all världens oro och krig om ni frågar mej.

-Flitig va ordet för kvällen



Nu är de meningen att ni ska tycka att jag är extremt duktig som lägger så mycket energi på att behålla betyg och sådär.

-När man rör sig bland eliten är de lätt att vända ryggen åt skiten

Hej och hå. Gud vilken dag.
Här va de solig måndag med besvikelse i luften. Vårkänslor och ett godkänt i matte. Sen en kvarsittning som mest gick åt till att leta efter ett uppsuget minneskort (tank kääära henke) och lite dammsugarkrig. Va de någon som tvivlade på våran inställning till kvarsittningar kanske?
Ett godkänt i historia också, men detta ska jag överklaga och kompletera. Vägrar sjunka till botten, vägrar sänka mej alls. fast jag vet inte riktigt hur de ska gå till, knipa ihop ögonen och hoppas på mirakel förslagsvis. Nu ska jag häva i mej lite melon och pallra mej iväg emot samhällskunskapen och kärnfysiken.


Tålamod malle, söndag vetdu....

Then I wonder how much more I can stand
Well I guess, I should stick up for myself
But I really think it's better this way
The more you suffer, the more it shows you really care...

-And I don't like to hear I'm wrong when I'm right

Mer eller mindre lugn helg,
som mer eller mindre har spenderats med kära malleballe. Inget avancerat eller förnämt men
Vi passade på att återhämta oss ordentligt igårkväll och blev kvitt att "globen inte byggs varenda dag"
Unej, kan inte nog understryka detta.
En massa livsförlängare och balsamering för själen ända fram till småtimmarna. Man tackar

 

En "power"walk,
en morotksaka och ny bloggdesign.
Plugg träning och sen dags för vardag igen.
Lika kul varenda jävla söndag

Tjillevippen

-Du är en hjärnslö tönt och jag har ett helt liv mer att skryta om än du

Idag är de en såndär när man blandar ihop judebiblen med hypotenusor och svarar blankt på so-prov.
Och sen deppar ihop framför the City med oräkneliga koksobollar och otaliga glas med cola. HEY wathaa frecht flickebarn jag är.
Inga vidare högtravande planer för kommande helg,
satsar på sånt som är närmast hjärtat. Morotskakor, filmer och M:en. Vi förtjänar det, vi förtjänar varenda kalori just nu.
-Och vi förtjänar SÅ lite vila, från moderater och onödiga, tidskrävande och stressframkallande äckliga svettiga uppgifter och prov. 
 

Förlåt hörni, om jag inte svarar på sms/msn/facebook och så vidare,
en person i min situatuation måste ibland prioritera och då...när mobilen NÄSTAN sprängs av överbelastning av  alla sms från alla snygga 88:or så är  de så att jag helt enkelt inte har möjlighet att svara. AJA, självklart har ni överseende med detta...jag är ju trots allt lite av eliten här i min "storstad"  och något annat än acceptans från ert håll vore otänkbart.

-Det kan inte gå sämre än åt helvete

Denna tanke har jag tänkt många gånger under kvällens lopp,
när jag slitit med Atom och kärnfysiken, samhällskunskapen och det äckliga pluggandet och nötandet inför det stundande matteprovet på fredag. Ett kort avbrott när två förvirrade, senila och skenheliga ? (hyser gud blablabla) kom hit för att sno min jacka och påminnas om helgens bravader!
Sen åter hårt slit och jobb, nu ska jag ta en gnutta paus. Luta mej tillbaka med lite kanelbullar och dreggla över Aids-Kim.


Random,Ryssen Junior (jag)  och Malle Mensvrak.
-Dessa tjejer är två på miljarden må jag sä.


-Jag håller på att ta tag i mitt liv och har inte tid övers för klappträn

Har sagt hejdå till livets glada dagar som blondin,
och det gjorde riktigt ont och va ett väldigt jobbigt farväl.
Men det är ju inte mer komplicerat än att färga om de,
så inga tårar i onödan. En lättare förkylning och en mild livskris med, som jordgubben på pannkakan.
Och lite för mycket hormoner i omlopp för min stackars kropp,
mycket att klaga på mycket att gnälla sönder. Ska inte plåga någon i onödan, men ska vända på steken och plugga in lite spektrumformer och enhetsomvandlingar samt europa-parlament i skallen nu. Blondes have more fun. Surt för mej att den tiden är förbi....



-många av oss bygger nått
andra river ner och fördriver tiden med att titta på
skrivna ord finns kvar för gott
det du säger räknas bort
är och kommer alltid att va rädd
här är scenen varsågod
alla väntar sig nått stort
så visa hela välden ditt geni
ooo ooo
jag har mera tålamod, än vad du har hårda ord
det måste du förstå så sa du nånting?


De är måndag snart, men jag lever för ikväll

Låt oss säga att kvällen blev över förväntan.
En kubikliter trevliga människor, ett kilo indisk mat, några deciliter hög musik och ett par (stora) nypor skratt.
Kvällen började bra, kvällen fortsatte bra och avslutades lagom galet.
TAAACK ALLA INBLANDADE. och tack linn, för en massa gapskratt på din bekostnad.




puss

RSS 2.0