Alla sagor har ett slut

Jag hatar slut. Alla kategorier. Filmslut, avsked, bokslut osv. Igår kändes det på något sätt som ännu ett slut.
och iförgår oxå. Igår var vi enbart 4 st i detta omtalade gäng. Ett slut på våran tid tsm, som the gang. Det blir liksom inte fulltaligt...igen.

Maja har åkt, Malin har åkt, och om lite drygt en vecka är det Milicas tur. Tyvärr inte på semester :,( 

Igår var vi i allafall ute i Stångehamn, med ett par härliga personer haha ;) Lyckat, tyckte jag nog allt. Var dock tvungen att dra rätt tidigt, pga  frisörbesök (om 1h) haha, är ju i tid som vanligt. Tidsoptimist aså....lär ju komma försent av en eller annan anledning ändå...

Va på stan med mor min igår, det är ju hon som har pengarna så...
Hittade äntligen avslutning och konfirmationskläder, och lite annat med såklart. Så nu kan jag andas ut...

Lördag idag då, typ 3 st inne på msn. Solen skiner, o antar att jag borde börja fixa o dona lite snart...
Efter frisören, blir det stan med milica, sofie o emelie. Brabra:) Förhoppnigsvis... Hoppas på att maja hör av sej snart oxå, hon är en rätt bra människa hon med faktiskt. Och hoppas att alla utomlands, har det så bra som dom kan :)


Ska nog duscha nu tror jag...för att iallafall ha en chans att komma iväg hemifrån i tid.
Puss!

Ha en bra lördag , för de ska jag ha.


...And I slowly go insane

Att tänka för mycket gör en fan psyksjuk. Att tänka tillbaka, att längta, grubbla och drömma. Att inte veta vad som kommer ske, eller hur någonting ska bli. Att inte veta  vilka personer som komma spela stor roll senare i livet, vilka som glöms bort och vilka man kommer komma ihåg. Personer som man ändå, på något sätt tar förgivna kommer ju inte alltid finnas där, och vilka som kommer istället...

Vardagen, som man annars kanske inte tänker särskilt mycket på. Och helgerna, som alltid går för fort. Man tar inte riktigt vara på tiden, tänker att man har god tid på sej. Livet är ju så långt... men det man upplever och saker som man gör nu, kommer aldrig komma tillbaka...så är det med varje enskild dag. Dem kommer aldrig tillbaka, och man kommer alltid på i efterhand att man skulle njutit av dagen som gått.
Man förändras hela tiden, och vet aldrig vad som kommer att hända. Inte på riktigt. Man kan ju ha ett mål, men det är ytterst få som faktisk klarar av att hela tiden kämpa för en och samma sak.

Man längtar, och längtar. Hela tiden efter något, och mycket vill ha mer. Men när vardagen förändras, och människor försvinner från en, förstår man vad som egentligen betyder någonting. Vilka som egentligen betyder något. Och man inser oxå att tiderna förändras i takt med ens egna förändring. Saker kommer inte alltid vara som de en gång varit.  Och saker man tar förgivna idag, är saker som antingen är ouppnåbara eller kanske självklara för någon annan. Eller för dej själv, fast kanske 10 år framåt eller så. Man kollar tillbaka, tänker tillbaka och minns.

För ett år sedan vid den här tiden...o blablabla. Att tänka så gör mej galen, på riktigt. För då kommer en hel massa saker över en. Saker man hade kunnat förändra, och saker manhade kunnat göra ogjorda. Det bästa är kanske rentav att leva, medans det går. Leva i nuet, som det så klassiskt och vackert heter.

Har man en fot i det förgågna, och en fot i framtiden. Kissar man ju faktiskt på nuet.

Nu måste jag plugga, såidag  hinner jag inte leva. Men ni som kan, passa på!

Puss// Sofia

Sämst uppdatering.se

Nu var det riktigt länge sen jag bloggade, och sådär välldans mycket har väll inte inträffat i mitt lilla liv...Idag var det en riktigt sjuk dag iallfall, Bästa denna vecka tycker jag nog. Eftesom att det var konfirmation som stod på schemat... ;) haha, idag var de långt ifrån normal stämning i det lilla församlingshemmet, sofie och jag var ju trots allt där och livade upp det hela! xD  Vi provade kåpar, skitfiula typ omsydda lakan, som går till fötterna. Vi övade på vårt skådespel och sjöng sånger som: Du omsluter mej och Bara i dej :P De är ena riktiga hittar de kan jag lova.
Om mindre än två veckor är det dags. Och jag har nog aldrig ångrat min konfirmation så mycket som jag gör just nu....

Sjuk dag dåja, skulle träffa oliver. Oneej, det var inte fågelskit, det var typ bark eller nåt...intefaanvetjag. Pinsamt var det iallafall...

Sedan agerade jag Sofies säkerthetsvakt större delen av eftermiddagen, vilket innebar att jag slogs, skrek och sparkade litegranna. -SLÄPP HENNE! var det mest som gällde...lyckades träffa anton, mitt i prick. Om man säger så... men det förtjänade han nog. Stackarn, tvingas på övervakningskamera, sändare och dubbla tvångströjor....kan inte vara kul aså hehe ;)  menmen, måste nu tillbaka till böckerna :) 

puss!


Gomorron!

Jappjapp, idag skiner solen..igen :) Och återigen sitter jag här fast jag borde göra nåt annat, menmen, life is life.
Har vatt ute o gått i en halvtimme, så nu ska jag bara duscha, fixxa o dona lite sen bär det av till emma.. som skulle sätta i sitt och sofies löshår idag. Får hoppas att det blir bra på de bägge ;)

senare idag skulle mor min o jag på nån make-up kursh, för nåt sminkmärkesom ja inte kmr ihåg namnet på. Men de blir säkert bra ...

Denna vecka (som kmr), lär bli en ångestfylld o stressig vecka, skulle jag tro. Me so-prov, svenska-prov och inlämning av sagan som lärarna envistats med att vi ska skriva... osvosvosv... herremingud. Sista chansen är det oxå, att ta tag i betygen, aså. Men jag ska leva i nuet, och i nuet är jag jävligt sent ute om jag ska va hos emma kl 11, så nu måste jag verkligen slita mej härifrån haha ;) 

Hej så länge!   

Nu ska jag köpa glass

För det är jag värd, faktiskt. Har kämpat hårt i Kalmar med att hitta nåt att ha på mej på konfirmation /skolavslutningen , men fanns ju inget som passade mej i smaken såklart :( alltid så, när man väl letar efter någonting hittar man det inte . För sån tur kan man ju bara inte ha liksom :)

så nu har jag övertalat mimmiluttan att gå o köpa glassmed mej, men vi kallar det för "promenad". För jag är ju trots allt inne i min nyttiga månad. O solen skiner, o det är varmt o skönt ute xD så akn ju inte göra så mkt annat än att tacka o ta emot ;) för nu trivs jag med tillavron, nu är det  som bäst. Allt ligger framför än, o de ända man kan göra är att go with the flow ;)
Ska försöka vara så positiv som möjligt, för då blir saker bra därefter. O dessa sista veckor som är kvar nu, med "gänget" ska jag verkloigen försöka ta vara på.

Va väll bara de för den här gången :D puss

My bad

Såklart, allt är ju då mitt fel jag menar, du som är så perfekt? kan väll ändå inte göra nåt som sårar nån annan, elr ? Det spelar fan ingen roll hur jag än gör, du kmr alltid ändå lyckas hitta fel på mej. Eftresom du anstränger dej så till den milda grad att det är synd om dej. Kanske borde ta o bry dej, kanske skulle försöka anstränga dej lite. Men de är nog för mycket begärt. Tyvärr. Att du verkligen inte tycks förstå, att du säger en sak o jag en annan, att du inte vill lyssna, inte vill fatta, inte vill göra något åt det eller ens ta till dej det jag säger. Fyfaan. Hur hade du egentligen tänkt att det här skulle bli? Vad har du för förväntningar på oss?På mej?

Jag måste nog va ärlig, det var inte så här jag hade tänkt mej de. Alls. Och jag är skitbesviken. Och jävligt förbannad, därför att jag vet att de kan bli hur bra som helst. Om du bara vill, och bara orkar förstå vad jag HELA tiden tjatar om. Men det kanske du inte har tid med, du är ju trots allt den upptagnaste människan på denna jävla jord. Så jag är lessen om jag upptagit din värdefulla tid, om jag nu har turen att du läser det här. Vakna upp nu, älskling.

//Sofia


No matter wath I do all I think about is you

Sitter återigen i datasalen..... o försöker få tiden att gå fortare. Engelska e det som står på schemat, o ja bara pallar inte skriva elr försöka anstränga mej för att hitta fakta om nån idiot.  Bredvid mej sitter tre stycken stolpskott, Broman, Yderhag och Bergström. Den ena sitter o skriver av mej o upprepar gång på gång att han "VERKLIGEN INTE FATTAR VAD JAG MENAR!" En annan porrsurfare och skyller på den tredje, och den tredje sitter o asgarvar åt nåt, men ingen vet åt vad. Jappjapp, en helt normal vanlig engelskalektion.  
Mitt iallt ihop sitter lilla jag, o hoppas på bättre tider. Om en timme ungefär ska jag skriva ett no-prov. Och har väll egnt inte pluggatsärskilt mkt...alls. Sånt tycker jag inte om.

I början av kvällen ska det hajjkaaas :D och sen blirde Oliver, de va ett tag sen sist om man säger så. På det stora hela, blire nog bra ;)

Nu kom geten, måste dra puss!


My browneyed girl

Håller verkligen med dej Emma! Livet är håårt som fan, jag är trött, stressad seg o har migrän. Just nu försöker jag oxå ta mej igenom en tråkig svenskalektion utan att falla i koma. Justdeja, mina ben.....dom är hmm ? hårda på nåt sätt, de spänner o håller på. Träningsverk, förmodligen ;) om det är så, blir jag stolt haha. Gick upp vid kvart över fem idag så exakt typnu har jag vatt uppe i 10 h , tror jag. Inte bloggat på ett tag nu, ha inte haft tid elr ork, måste som sagt plugga. Massa. uschuschuschusch :/  Samtidigt som jag försöker njuta av det fina vädret med all sol :)

Igår var en riktigt sjuk dag, pga: KONFIRMATION! haha, kaptenen och matrosen då. Kommer ju aldrig hålla. Stå inför typ 500 pers, o gorma saker som: Man över bord! och Full fart framåt!!, känns inte riktigt som jag, faktiskt. Tur att jag har sofie, som är lite mer åt det hållet om man säger så. Riktigt sjukt.

Och idag, när vi slutar om sisådär 20 min, blir det tennis, donken, milica o ännu mera plugg...oyeees. Fast bäst blir det ändå imon, hela vår riktigt sjuka klass ska då ut o hajka i vånevik. brabra ;) fast ioförsej går andra planen i stöpet, inte för att det spelar mej nån roll....eftrsom du verkar bry dej ännu mindre..äh, åt helvete med allt. Nu har jag nog skrivt av mej lite, så att jag kan fokusera mej på att döda paaarl :( det är inte me rän rätt aså) som jag sitter här ensam med, micceboooy o annabolakasper (pumpa 150 kg) har nämligen dissat mej. :,( men jag tål att, jag tål att. Aja, dags att ta tag i livet nu. Försöker skriva ikväll, om jag inte blir helt uppslukad av sexualkunskapen :)

onej, jag är inte lesbisk men denna gamla goa låt är skitbra! haha

hej så länge!

Uttråkad 16:46

jag fattar INGENTINGEN, ingenting alls, o vi har prov imon :/ är ute i lite sista minuten..jag vet. Och jag vet också att jag borde plugga ist för att sitta här, men aså....har tappat fokus. dessutom skiner solen, vilket inte gör det mycket lättare :(
Och allvarligt talat, är det någon som i vuxen ålder kommer ihåg högstadieproven och som har nytta av de när man är sisådär 35 år ? nää, trodde väll de. onödigt va de här. Men nusååå, har avreagerat mej lite nu. Kanske att jag är lite mer motaglig för information då ?

Skriver senare, puss !


Poängen med måndagar ?

Jag är trött.....right. Jag är hungrig....förståeligt. Jag är stressad...oxå förståeligt.... och jag är deppad därför att det faktiskt är hela fyra dar kvar, till nästa helg :/ pessimist? jag nää...

Och sen är jag faktiskt ganska besviken på mej själv med, hade tänkt att jag skulle pallra mej ur  sängen kl. 05.30 och ta en halvtimmes lång promenad...men oojj, vad det inte blev så. Klockan ringde som besatt till kl 6, o då tyckte ju jag att det va försent att va hurtig....sådetså. Men började ångra mitt beslut när sofie stolt meddelade att hon minsann hade vatt ute o sprungit, 1h. Samma morgon som jag inte gjort det.... suck. Menmen, lucky her, som pallade med de...O sen ångrade jag det ännu mera när jag insåg att min sk "hälsomånad" innan beach 08 typ inte hade börjat så bra som jag tänkt ....Vilket innebär att jag ska göra såna där tokhurtiga saker som att springa på monarna (då förbränner man bäst, tydligen) och på något sätt lyckas överleva på sallad, vatten, fiberkex o sötmandlar.  Men har ändå lyckats med några saker idag :
- Åt sallad till lunch
- Har druckit ungefär 3 l vatten idag
- Käkat sötmandlar som en dåre
- Tränat( okej, 1h tennis, men det räknas)
 Så på det stora hela, är jag rätt stolt över mej själv faktiskt :) och så har jag verkligen skitmkt att plugga på, som jag bara inte orkar tar tsg i och osm jag ändå inte fattra nåt av ...aja nu ska jag gå o va pessimistisk nån annanstans , det återstår o se om mina ändrade vanor kanpåverka mitt humör ? :O

Puss


Wish I was a poet

Jappjapp, dödstrött är jag minsann. Sitter just nu ev en engelskalektion, och skriver ...just det: BLOGG! haha. Inlägget jag skrev igår kväll, det försvann ju då :/ handlade om min måndag i ett nötskal. Och mitt nyttiga och hälsosamma framtida liv. Idag va jag uppe o studsade vid 05:40, skulle ut o springa! :) som vilken normal människa som helst ;) Och så blev det 1l vatten o havregrynsgröt till frukost :P Så nu har jag kommit igång på riktigt, kan man ju säga xD

Och jag har kommit på att jag har svårt att uttrycka mej i skrift, därav överskriften ;) tänk om jag oxå kunde kma på såna där finurliga saker, som att......simma i ett rum t.ex.?? ;o Ojj, va mkt lättare allt skulle va då.

Och nu får nog DU fan ta o fatta lite, annars är det nog tack för mej :/

Nu har emma tjatat ett tag, måste skriva vidare om Michael Hutchence.....som visade sej vara en stor besvikelse.

Ha en bra tisdag alla mina tusentals läsare :) puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0