Onsdagsmorgon- We can be heroes, just for one day

Gud vilken vemodig morgon,
kallt ute kallt inne kallt överallt. Vitt ute för den delen också. Nu är de snart december, en notering från mtt håll bara.
Tiden har rusat förbi, sitter o kollar igenom bilder från året som gått. SNYFT. Och massa minnen kommer upp till ytan..



Tisdagen började med sjukt tråkiga lektioner, massa prat och massa "nu är de ju så hä r att..." "ingen press, men de är era betyg de handlar om..." Sedan snabb lunch och grabba tusenkilos-väskan för att springa tlll bussen. Besök på Oscars under eftermiddagen och efter de, vidare iväg till stan för lite salladslunch på stammisfiket, hehe. Och som efterrätt; promenad hemåt i snörusket..., hann så gott som innanför dörren innan de va dags att bege sej til Oscars en andra gång för dagen. Nämen trevligt va? Och efter de avslutades dagen hemma hos Lisa, med cheescaks yoghurt och singstarkväll. Kan tänka mej hur ont de gjort i öronen för dem som råkade höra. Men faktiskt grymt kul ändå, fastän jag är och förblir tondöv!
 
....Och idag;
studiedag. Vilket innebär att jag tänker göra så lite som möjligt. Typ kanske gå upp från sängen, göra te och sätta på en film, bege mej Till maja och ätttaaaa och kolla ännu mer film. Och jag vet en, som kommer se ut som fan.

Dags att göra ingenting,
Kärlek,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0